madziara-kr
Fanka BB :)
z wegorkami nie mialam przyjemnosci ale lubie gooopki i glonojady tez sa pocieszne zyjatkaStefek to węgorek, mam akwarium a on jest moim pupilem jeśli rybę można tak nazwać, ulubieńcem męża jest glonojad Henio![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
z wegorkami nie mialam przyjemnosci ale lubie gooopki i glonojady tez sa pocieszne zyjatkaStefek to węgorek, mam akwarium a on jest moim pupilem jeśli rybę można tak nazwać, ulubieńcem męża jest glonojad Henio![]()
Hehe Mea aż dziwne, że u mnie nie sypnęło. Ale podobno ma sypać:-)ty wiesz ze u mnie tez spadl ??!! :-)
a ja juz sie zwleklam z lozka bo jakos nie moglam sobie rano miejsca w nim znalezc !! mariusz wrocil strasznie pozno /czy tez wczesnie bo przed 7 sie do lozka dokulal/ i potem mnie przytulil tak ze sie ruszyc nie boglam !!! ale jak go agatka skopala to sie odsunaltyle ze ja wtedy zaczelam jeczec tak dawala czadu !!! no ale to juz 8 byla
![]()
Ja przestałam w necie szukać różnych info, wolałam się udać z problemem do lekarza bo w necie czasem takie pierdoły wypisują...A lekarz odnosi się przynajmniej do konkretnej rzeczy na konkretnej osobie.
oby zawsze mieli racje
(i to fuksem :-))No i mam pytanie,
Czy może któraś kupowała kosmetyki dziecięce przez allegro ? Bo ja już praktycznie wszystko mam oprócz właśnie kosmetyków, a wolałabym wybierania mężowi nie zostawiac i kupić online. Jak ktoraś kupowała to może poleca jakiegoś sprzedawcę ?![]()
No i mam pytanie,
Czy może któraś kupowała kosmetyki dziecięce przez allegro ? Bo ja już praktycznie wszystko mam oprócz właśnie kosmetyków, a wolałabym wybierania mężowi nie zostawiac i kupić online. Jak ktoraś kupowała to może poleca jakiegoś sprzedawcę ?![]()
ubilampopatrz do watka z linkami ... tam sa i sprtzedawcy z kosmetykami
Pewnie dla mnie już żadnej nie ma:-<podaje pomarańczę>proszę
![]()
no mi w zasadzie tez zostaly tylkoosmetyki bo reszte juz albo zamowilam albo bede miala jutro....( bo sie na zakupy wybieram )/// no i dziewczyny co tak ogolnie trzeba malenstwu i sobie kupic z kosmetykow>/??? bo juz sie pogubilam
no mi w zasadzie tez zostaly tylkoosmetyki bo reszte juz albo zamowilam albo bede miala jutro....( bo sie na zakupy wybieram )/// no i dziewczyny co tak ogolnie trzeba malenstwu i sobie kupic z kosmetykow>/??? bo juz sie pogubilam
Teraz to juz wiem ze jestem dziwno bo poza wozkiem zlozonym w kartonie nie mam jeszcze nic :-) ale ja jestem z tych typow dla ktorych zawsze na wszystko jest jeszcze za wczesnie i ogolnie maja duuuuuuuzo czasu