• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

reklama
purchawka ci sprzedajacy to raczej wiekszosc sprawdzonych ale my glownie kierujemyu sie tym zeby jak najwiecej potrzebnych rzeczy kupic u jednego sprzedawcy !! dlatego poprzegladaj tych co tam sa i wybierz takiego u ktorego najwiecej kupic zeby nie przeplacac za przesylke !!

mataka mi sie tez ten z misiami bardziej podoba!!

Ja juz 90% rzeczy kupiłam u tych których dodałam na końcu tego wątku przecież. Teraz mam juz gdzies czy przeplacam czy nie, ale wole miec to co chce z dostawą do domu niż najdroższe kosmetyki kupione przez męża (bo on dziecka w tych ze średniej półki nie będzie przecież kąpał... ), który nie umie trzymać się list zakupowych :))))

Ja juz 90% rzeczy kupiłam u tych których dodałam na końcu tego wątku przecież. Teraz mam juz gdzies czy przeplacam czy nie, ale wole miec to co chce z dostawą do domu niż najdroższe kosmetyki kupione przez męża (bo on dziecka w tych ze średniej półki nie będzie przecież kąpał... ), który nie umie trzymać się list zakupowych :))))

ja kupowalam w myszce ... ale widze ze nie ma wklejonego linka do nich ...

I właśnie przyszła kolejna paczuszka - kupiłam sobie nareszice poduszkę rogala do spania,ciekawe czy coś da :)
No i przyszły pampersy, komplecik ubrań na 56 i dwie koszulko 56 (chyba starczy na wyjście ze szpitala, a potem się zobaczy w razie co czy będzie potrzeba jeszcze 56), klin pod materac (ostatnio na szkole rodzenia babka mówiła, że to świetny wynalazek 4% klin pod materac, dzięki temu dużo mniejsze ryzyko zachłyśnięcia jak się dziecku uleje i do tego prawidłowe ułożenie ciałka) i jakieś tam jeszcze pierdoły :)

reklama
my dopiero wrocilismy..kazal nam przyjechac o 8 a przyjal nas o 14...
padam...i oczywiscie okazalo sie ze zagipsowali mu reke niepotrzebnie teraz ten rozwalony staw sie zastal...
i musimy czekac kolejne dwa tygodnie na nastepna wizyte bo rana pod gipsem sie nie goila i musi sie najpierw wygoic...

ehhh jedyna przyjenosc to to ze zaliczylam mc syfa:-Dbo juz bylam tak glodna ze myslalam ze nie dojade:-D

lece nadrabiac;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry