reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Też oejrzałam sobie m jak miłośc a do tego pozarłam ogromna porcje canelloni- nie mogłam się oprzec....
A mnie dziś jakaś psychiczna blokada złapała, boję się cokolwiek kupic przed porodem. Nie chodzi tu o zadne zabobony tylko po prostu sie boję. Jakos ciągle nie wierzę że wszystko nam się tak ładnie układa, najpierw przez pierwsze 3 miesiace balam się komukolwiek powiedziec o ciazy, balam się że ją strace a teraz to. Ja nie wiem skad u mnie takie glupie mysli

spokojnie kobietko spokojnie !!!! teraz to juz zupelnie bezpiecznie jest !!

reklama
od wojtysiowej:
"ja tez cala opuchnieta caly czas leze i sie zle czuje. jak wytrzymamy to w poniedzialek do szpitala i decyzja czy pod szpitalnym okiem dalej leki czy rozwiazanie bo zle juz na nie reagujei skurcze lekko powracaja"

trzymajmy kciuki!!;-)

spokojnie kobietko spokojnie !!!! teraz to juz zupelnie bezpiecznie jest !!

No widzisz, ja z reguły to właśnie spokojne stworzenie jestem a tu dzis takie durne mysli. z niczym inny tak nie miałam że się tak przejmowałam jak tym moim bąblem w brzuchu.
Chyba że to te słynne ciązowe humorki

a mnie znowu bolec zaczelo>>>>>>>>>:zawstydzona/y: no juz niech da mi przetrwac jakos te noc a jutro juz pani doktor powie co i jak ,,,, ech juz bym chciala jutro :-)

No widzisz, ja z reguły to właśnie spokojne stworzenie jestem a tu dzis takie durne mysli. z niczym inny tak nie miałam że się tak przejmowałam jak tym moim bąblem w brzuchu.
Chyba że to te słynne ciązowe humorki

czytalam ostatnio w madrej ksiazce o ciazy ze w koryms momencie hormony zaczynaja na nas dzialac wrecz absurdalnie !! moze o cos takiego wlasnie chodzi ?

reklama
a nie moglabys do niej zadzwonic i sie dopytac ??

no kazala mi doczekac jesli to nie sa typowo skurczowe bole a jesli by byly mam jechac na izbe przyjec,,,, na razie nie jest tak zle wiec wytrzymam ale jakby cos pojade do szpitala.... mam w zasadzie bardzo blisko wiec jakby cos 5 do 7minut taksowka i jestem
na miejscu

Do góry