Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moja corcia od dluzszego czasu tylko takich uzywa i moim zdaniem sa super
Ja wogole jak wchodze tam to go nie widze:-no:i nie wiem czemu?
A ja chcę urodzić jak najpóźniej. Będę mogła zjeść w święta, dłużej będę na zwolnieniu (czyt. bez pracy) i co najważniejsze, jak przenoszę do stycznia będę miała młodsze dziecko, tzn, do szkoły pójdzie jak będzie miał 6,5 roku a nie 5,5 (tym samym przedłużę mu dzieciństwo). Ja urodziłam się na początku stycznia, a że /jako dziecko/ byłam wybitnie chętne i zdolna do szkoły, mama zastanawiała się czy mnie nie dać rok wcześniej. Nie zrobiła tego i uważam, że była to dobra decyzja.
Dobra, idę ten bigos robić, bo siedzę i was czytam zamiast brać się do roboty.
laski poleccie mi jakas dobra salatke /obowiazkowo z majonezem!!/ bo w niedziele idziemy do znajomych i mam salatke zrobic![]()
Witam
Pytanko na poczatek - jak zachowuja sie Wasze nogi? Moje sa taaaaaaaaak ciezkie jak nigdy. Poprostu ciagam je za soba a nie chodze
Bylam wczoraj u lekarza ze swoja wysypka i mnie rozczulilAngielscy lekarze ogolni slyna ze swoich "zdolnosci" leczniczych ;-) a moj wczoraj jak zobaczyl moje pokropkowane nogi dlugo sie im przygladal mniej wiecej z taka mina
a nastepnie wzial encyklopedie zdrowia i zaczal w spisie tresci szukac "wysypka" (po ang oczywiscie). Jak nie wyczytal nic ciekawego odpalil internet...
![]()

kiedyś zamieszczałam przepis na sałatkę z kurczakiem, selerem, kukurydzą i jajkiem - jest pyszna i w sumie niedrogo wychodzi. zerknij jeśli chcesz.
ale mi się oczy zamykają, masakra...![]()