No nareszcie Was nadrobiłam.
Georgina przykro mi z powodu prawka, zdasz następnym razem. Ja zdałam za trzecim.
akozka a musisz się zgadzać na to odwracanie dziecka?
Co do cesarek to u mnie można wybrać rodzaj znieczulenia (moja kuzynka akurat wolała ogólne), poza sytuacją, gdzie cesarka jest musi być robiona natychmiast. Ja osobiście nie wiem, które znieczulenie bym wybrała.
Świńska grypa trochę mnie niepokoi, ale na pewno bym się nie zaszczepiła. Mam nadzieję, że na Ukrainie jakoś się sytuacja poprawi, bo z Ukrainy do Lublina wcale nie tak daleko. No i podejrzewam, że jak tak dalej pójdzie to kwestią czasu jest zamknięcie szpitali dla odwiedzających. No ale zobaczymy, może nie będzie tak źle.
Lajtway jak już wypytasz profesora o te szczepionki dla dzieciaczków, to podaj nam co się dowiedziałaś. Ja osobiście jestem zielona w tym temacie. Jedynie słyszałam, że te skojarzone wcale nie są takie rewelacyjne, coś tam im brakuje chyba, ale nie jestem pewna.
Język niemowląt przeczytałam. I choć mam zastrzeżenia do kilku kwestii, to ogólnie fajna książka. Autorka zaskoczyła mnie stwierdzeniem, że nie jest prawdą, że to co jemy nie przedostaje się do mleka kobiecego i że dieta w przy karmieniu piersią nie jest potrzebna. Hmm..no nie wiem może coś źle zrozumiałam.
A u nas tak ponuro, że szok!!!