Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gogana ja też sie z wieloma stwierdzeniami z ttej książki nei zgadzam.... I wszytsko dostosowuje się indywidualnie do dziecka.
Chodzi o punkt widzenia i spojrzenia na niemowlę, prostym językiem napisane jest co takie dziecko czuje...świat widziany oczami dzieckaa jak się zrozumie dziecko i jego potrzeby to dużo łatwiej jest je później wychowywac
![]()
maarta100 mojej teściowej by się przydała lektura tej książki, bo ona twierdzi, że dziecko do 3 r.ż. nie ma rozumu i przez to nie można stosować żadnych reguł, nakazów, zakazów, bo nie zrozumie. No chore to, jak myślicie?
w kwestii spania,usypiania, wprowadzania regularnego rytmu dnia, kapieli, pierwszych zabaw itd.a dzis kolejne 2 listopadowki rozpakowane !!

U mnie to juz w nawyk weszloa dzis kolejne 2 listopadowki rozpakowane !!
Zobaczycie jak się będzie zbliżał grudzień co u nas się będzie działo...U mnie to juz w nawyk weszloZapodaje babybooma , czytam was a miedzy czasi musze sprawdzic listopadowki
....NO dziewczyny tepo narzucily nie ma co
![]()
I w nocy nie bede mogla spac !U mnie to juz w nawyk weszloZapodaje babybooma , czytam was a miedzy czasi musze sprawdzic listopadowki
....NO dziewczyny tepo narzucily nie ma co
![]()