• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

Zólte to grzybki...

Mea fajny systemrobienia prezentów.
Ja chyba juz teraz pokupuje przez neta prezenty, późneij czasu nie bedzie i pewnie weny też brak. Wykorzystam czas kiedy sie nudzę;-)

system sprawdzony od kilku lat i bardzo praktyczny - mama najlepiej wie co dziecku potrzebne i co by chcialo dostac :) zwykle sa to po czesci zabawki a po czesci jakies ciuchy czy inne przydatne rzeczy :)

reklama
A ile musialas odczekac po 75???
ja mialam od razu za 1szym razem lecone 75g ale czekalam tylko godz i wynik wyszedl 109... lekarz stwierdzil ze to bardzo dobry wynik a troche sie balam bo obok byla norma 70-100... ale lekarz stwierdzil ze jakbym odczekala te 2 godz jak zazwyczaj sie robi to wynik by sie zmiescil w normie:)

co do tej glukozy to bardzo mi to smakowalo.... moze na koncu mialo troche jalowy posmak ale dalo sie przezyc... wypilam ja w 10min:)
W 10 min?! Ja musiałam w 3:-) I musiałam siedzieć 2h w poczekalni. Miałam 4 pobierania krwi. Najpierw na czczo, potem po 30min, po godzinie po 2h.

Hej laski witam się popołudniowo:) dziś wyjątkowo dobry dzień mam:)) Aluś tak śmiesznie się ruszał w brzuszku, że o mało co nie wybuchłam śmiechem. Wyglądało to tak jakby przeciągał się po śnie na wygodnym łóżku:))))

Hej laski witam się popołudniowo:) dziś wyjątkowo dobry dzień mam:)) Aluś tak śmiesznie się ruszał w brzuszku, że o mało co nie wybuchłam śmiechem. Wyglądało to tak jakby przeciągał się po śnie na wygodnym łóżku:))))

hehe tylko sie cieszyc :) moja mysza dzis sie strasznie wierci ale jak mamusia objadla sie czekolada to co sie jej dziwic !!

reklama
A tak a propos myślenia bardziej odległego niż co będzie jutro - jak macie zamiar poradzić sobie z kupowaniem prezentów gwiazdkowych? Bo mnie przeraża wizja łażenia po sklepach z malutkim człowieczkiem, a jakoś teraz nie mam weny na wymyślanie co komu... Zostaje znowu allegro??
My uzgodniliśmy rodzinnie, że prezentów nie kupujemy bo Martynka będzie naszym rodzinnym prezentem gwiazdkowym:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry