reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja się pouczyłam, okąpałam i mogę ponetować pijąc soczek jabłkowy:)
Ja się właśnie obawiam czy nie mam opryszczki cholerka a nie chcę cc:( Jak już pisałam kilka dni temu wyskoczyło mi coś na łechtaczce co wygląda jak pryszczyk. Nie pisałam o tym gince bo stwierdziłam, że chyba niewiele mi pomoże na odległość? W końcu tego nie widzi a ja nie wiem co to. Normalnie to nie boli, ale jak to coś ma styczność z mydłem to szczypi. Albo jak się myję tam i dotknę tego to też.

Ja się pouczyłam, okąpałam i mogę ponetować pijąc soczek jabłkowy:)
Ja się właśnie obawiam czy nie mam opryszczki cholerka a nie chcę cc:( Jak już pisałam kilka dni temu wyskoczyło mi coś na łechtaczce co wygląda jak pryszczyk. Nie pisałam o tym gince bo stwierdziłam, że chyba niewiele mi pomoże na odległość? W końcu tego nie widzi a ja nie wiem co to. Normalnie to nie boli, ale jak to coś ma styczność z mydłem to szczypi. Albo jak się myję tam i dotknę tego to też.

opryszczka jest paskudna ... ja na szczescie mam z nia spokoj !!

ja wlasnie wylazlam z wanny i doprowadzam sie do ladu i skladu :) ale pewnie i tak zaraz zwine sie do lozka z ksiazka jakas :)

Hehe, oj kiedy to było:p Zastanawiam się jak ja rozpoznam swoje pierwsze skurcze i kiedy mnie złapią:p Ostatnio co chwilę myślę o porodzie:p

reklama
Ha wkoncu was doczytałam :-)
głowa juz mniej boli ale jeszcze boli:dry: ale juz nie bede brac tabletek moze jak sie porzadnie wyspie to samo przejdzie
po wizycie u gina chyba dobre wiesci na wejsciu pogratulował ze od wczoraj jestem mama :shocked2: tak mysle o co mu chodzi ...
a chodziło mu o to ze skonczylam juz 36 tygodni i jak by mloda sie juz zdecydowal wyjsc to nie potrzebowała by juz opieki lekarskie ... boziu niczego bardziej nie pragne niz jej zdrowia nawet poród mnie nie przeraża jak to jak ona sobie poradzi na zewnatrz
jak mnie zbadal to potwierdził moje odczucia szyjka miękka i skrociła sie do centymetra no i mała zeszla nizej co czuje w kosciach:cool2: no i te skurcze co teraz mam na tym etapie ciazy jak najbardziej mile widziane
17-go mamy sie zobaczyc w szpitalnej przychodni nie wiem czemu tam :confused2:
pytam sie mojego kochanego likorza co mnie powinno zaniepokoic tzn. jakies objawy zblizajacego sie porodu no bo ja w sumie pierwszy raz w ciazy:oo2: cos tam wiem no ale jednak to nowa sytuacja dla mnie na to on ze on to nie wie bo nigdy w ciazy nie był no ja tez nie i zaproponowal zebysmy o samochodach porozmawiali bo oboje mamy o tym pojecie JAKIES
no to ciekawe kiedy sie rozdwoje :dry: ja bym chciała zeby niunia tam jeszcze posiedziala i tłuszczyku nabrala zawsze bedzie wiecej do całowania
spokojnej nocki zycze

Do góry