reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Ale szok z tym 4 -tyg dzieckiem, ile zależy od przypadku i mądrego opanowanego człowieka, aż łza się w oku ze wzruszenia zakręciła :-):-)

reklama
Dziewczyny mi zostało tylko 30 dni:szok::szok::szok: Czyli dokładnie miesiąc- a mój bociek cały czas w 8 miesiącu, dziwne.

Oczywiście torba nie spakowana,:no::no:, kartę ciążową mam przez całą ciąże w torebce i nic więcej, ciuszki nie poprane- miałam to robić dzisiaj, ale muszę najpierw wyprać nasze ciuchy, bo niedługo moja rodzinka chodząca po świecie nie będzie miała w czym chodzić, a poza tym jutro przychodzi pani, która mi to poprasuje, jeśli nie przygotuje prania to będę musiała sama to prasować.

Witam w klubie...

Oglądałyście na dzien dobry tvn jak udzielić pierwszej pomocy niemowlakowi??
Ja oglądałam,miałamkiedys sytuację, ze Antek mi sie zakrztusił, wierzcie mi, człowiek w takiej sytuacji panikuje:-(

kilka stron wczesniej pisalam Ci sprostowanie:-) "badanie na wodę"... chodzi o to uczulenie na zel od ktg... nie stosowali żelu tylko namaczali wodą brzuch i to urzadzenie. chodze i drapie sie jak kretyn... takie wielkie bąble od tego po wyłaziły a niestety przez sen nie panuje nad tym i do krwi porozdrapywalam...

ja myslalam ze o cos z opuchlizna chodzilo !!

Witajcie kochane:)
Piszę juz do was z domu:-):-):-):-):-):-)
Nareszcie mnie wypuścili jeszcze muszę tam się tylko pojawic po wypis, książeczkę i kartę ciąży:-D:-D:-D:-D:-D
Bardzo się cieszę że jestem juz tu z wami:cool2:

super ze juz jestes w domku:-)

hehe obstawiam ze na wypisie ci napisza ze do piatku lezalas ... albo nawet do poniedzialku :)

a tak btw - czy wy nosicie caly czas przy sobie karte ciazy ??? bo slyszalam taki tekst ze od 7 miesiaca powinno sie nmiec KC caly czas przy sobie ...

Ja mam od kad dostałam karte nawet nad jeziorekiem wszedzie mialam przy sobie he niewiem czemu tak jakos .... mam ja od pierwszego dnia jak ja dostałam jak tel. kom :-) nie rozstaje sie z nia..

juz nie szukaj ... skasowano :)

No to dobrze bo chciałam zajrzec jak tam sprawa idzie a tu nie ma nic :-)

A ja dzisiaj byłam na usg i dowiedziałam się,że moja Malutka waży 2915 gramów, ma ślicznie rozwinięte płucka i serduszko no i jest gotowa na wyjście więc możemy się szykować:tak::tak::tak::-)
ale jestem szczęśliwa:-D

Super wiesci ale fajna waga super:-)

rozmiar 1 można kupić mniejszą paczkę;-)

Ja własnie taka kupiłam tam 43 chyba jest i cala wziełam do szpitala ........ zapakowalam do torby....

Hello i dzien dobry! Zle spalam,mialam jakis durny sen ze bylam u babci na wsi,i po podworku czaila sie puma hah,wreszcie uciekla w zboże i ktos podpalil pole,boater :p zjadlam sniadanko,zabieram sie za gore zmywania,a pozniej na obiadek pierogi z bialym serkiem zrobie. Kurde powiem wam ze znowu mnie to spojenie napierdziela na maxa,bo w sumie drugi dzien nie leze w ciagu dnia...wczesniej lezalam i sie poprawilo,a teraz,znowu ajjjj...milego dzionka

A co chodzi??? bo chyba tego nie doczytałam i nie jestem w temacie.. mozna jakis mini skrót prosic???
4- tyg dziecko przestało oddychać, mama zadzwoniła na 112 i dodzwoniła sie na policję, policjant wysłał pogotowie i przez telefon poinstruował matkę jak ma reanimować dziecko, do czasu przyjazdu pogotowia dziecko zaczęło oddychać i odzyskało przytomność.- to tak w skrócie.

reklama
4- tyg dziecko przestało oddychać, mama zadzwoniła na 112 i dodzwoniła sie na policję, policjant wysłał pogotowie i przez telefon poinstruował matkę jak ma reanimować dziecko, do czasu przyjazdu pogotowia dziecko zaczęło oddychać i odzyskało przytomność.- to tak w skrócie.

gęsia skórka az mi wyszla... masakra!!! najwazniejsze ze dziecko zaczelo oddychac.

co do lezenia to troszke nie posluchalam lekarzy... i zaraz jade do miasta i zajade po wypis to mam nadzieje ze nie zechca spojrzec na me nogi bo dzis znow njak banie.

Do góry