reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja byłam na uczelni, dwie piątki za dwa zaliczenia uzyskałam, ależ mi to humor poprawiło z miejsca:-):-) Zaraz z J będziemy kończyć dupsy w pokoju Małej, potem jakieś filmidło lukniemy bo już zapomniałam co to znaczy filma se obejrzeć z facetem:-p

Brawo ;-)

Natalka
a moglabys wrzucic na cudenkach przewijak masz jak cyknac zdjecie i checi ?;-) bo ciekawe jak u nas ale u nas tez same drozsze sa.... i moze bysmy sie przeszli do smyka ale chcemy widziec jaki to mniej wiecej .. chyba ze Ci sie niechce to spoko ;-)

reklama
wika a po ile ty widziałaś przewijaki?
mataka wcale to a wcale Cię nie ignorujemy!

W leclercu 60 w tesco tez jakos tak w babyfancie chyba 55 ... to najtaniej w takim razie wychodzi w smyku niby 5 zl taniej ... sama niewiem ale grosz do grosza i bedzie kokosza:-D hehe TYLKO niewiem czy u nas sa w smyku ....

Georgina masz rację, ważne, że wszystko w porządku..ale ja sie tak tej cc boję, jak widziałam filmy z cc jak dziecko wyciągają..brrr...na siłę..jakby główkę chcieli urwać..a ono jeszcze nieświadome i tu nagle taka zmiana ciśnień i w ogóle..Mea..weź Ty też i w mojej intencji pogadaj z Górą:-)

Nio okna, podłogi pomyte..i pianino odnaiam, maluję:-)ale farby na szczecie nietoksyczne:-)Ja to robię cały czas..i wszystko jest ok, tylko firan nie wieszam-szyjka super, wszsytko na szczęscie dobrze, tylko to ułożenie pośladkowe:-(Sprzatam dom wytrwale cały czas i przygotowuję na przyjście dzidzi już od początku ciąży:-)Cała ciąża to syndrom wicia gniazda:-)Dzisiaj w końcu dobrze przyłożyłam słuchawkę i..usyszałam bicie dzidzinego serduszka:-)

Sama się zdziwiłam,że waga dzidzi taka ładna...ja przybrałam tylko 6kg i tylko brzuszek, który jest mały..a dzidzia 2,570:-) już!

Co do łóżeczka-zgadzam się..moje po złożeniu 2 tygodnie było czuć drewnem i lakierem a po miesiącu było ok (mamy łóżeczko w sypialni..)To samo z wózkiem..stoi teraz i sie wietrzy;-)

szlak mnie trafia jak ktos sie wcina w dyskusje z REKLAMAMI !! post idzie OUT - ktos jest przeciw ??

ja "za"
Wiem jaka salatke zrobie !!!!!!!!!I to zaraz bo juz mi sie chce a moj dopiero wraca z wroclawia!

Mam tortellini i musze je wykorzystac bo wkoncu dostana nog i wyjda mi z lodowki !

wiec se znalazlam taki przepisik a ze ,mam wsio w doku biore sie do roboty haaa !

Sałatka z Tortellini - Sałatka, Tortellini

mówi się,że zaczną żyć własnym życiem:-D

Brawo ;-)

Natalka
a moglabys wrzucic na cudenkach przewijak masz jak cyknac zdjecie i checi ?;-) bo ciekawe jak u nas ale u nas tez same drozsze sa.... i moze bysmy sie przeszli do smyka ale chcemy widziec jaki to mniej wiecej .. chyba ze Ci sie niechce to spoko ;-)
a mogę w przerwie między brzydulami??

Georgina masz rację, ważne, że wszystko w porządku..ale ja sie tak tej cc boję, jak widziałam filmy z cc jak dziecko wyciągają..brrr...na siłę..jakby główkę chcieli urwać..a ono jeszcze nieświadome i tu nagle taka zmiana ciśnień i w ogóle..Mea..weź Ty też i w mojej intencji pogadaj z Górą:-)

Nio okna, podłogi pomyte..i pianino odnaiam, maluję:-)ale farby na szczecie nietoksyczne:-)Ja to robię cały czas..i wszystko jest ok, tylko firan nie wieszam-szyjka super, wszsytko na szczęscie dobrze, tylko to ułożenie pośladkowe:-(Sprzatam dom wytrwale cały czas i przygotowuję na przyjście dzidzi już od początku ciąży:-)Cała ciąża to syndrom wicia gniazda:-)Dzisiaj w końcu dobrze przyłożyłam słuchawkę i..usyszałam bicie dzidzinego serduszka:-)

Sama się zdziwiłam,że waga dzidzi taka ładna...ja przybrałam tylko 6kg i tylko brzuszek, który jest mały..a dzidzia 2,570:-) już!

Co do łóżeczka-zgadzam się..moje po złożeniu 2 tygodnie było czuć drewnem i lakierem a po miesiącu było ok (mamy łóżeczko w sypialni..)To samo z wózkiem..stoi teraz i sie wietrzy;-)
wreszcie jesteś:-D
Lilijko nie szalej tak:tak:
może Dzidzia się jeszcze obróci-moja się obróciła bo też siedziała na dupce:-D

wika my kupiliśmy w babyfancie za 49zł, jak macie możliwość to podjedźcie sobie do eurobaby na smoluchowskiego, może tam znajdziecie (o ile pamiętam kosztowały tu tak ok.50zł). Zależy też jaki przewijak chcesz.

reklama
Do góry