mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
jutka to zdjecie na nk jest CUDOWNE !!! jakie one sa kochane !!! a ktora jest ktora ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Superasna zabka:-)
Dziewczyny napewno sie uciesza z calusow
Chlopcy musza miec jakies zabawki to sobie wymyslil telewizor![]()
no to juz poznalas Matylde
a co do zabawek ... oczywiscie moje duze dziecko od razu wymyslilo: ze jak bede karmic w sypialni mala to zebym sie nie nudzila i zebym mogla sobie cos poogladac !!! wiec wiecie to nie dla niego tylko dla mnie !! /oczywiscie w sypialni bylby maly telewizor nie ten kolos!!/
jutka ja sie tak jeszcze zastanawiam - czy te twoje panienki sa jednojajowe ?? bo chyba sa bardzo do siebie podobne prawda ?
tylko nie dajza duzo soli... ja sobie taka zrobilam ze 3 razy się ..... heheheh:-)
zycze szybkiego powrotu do zdrowia:-)
Dziewczynki maja sie dobrze, pieknie rosna. Anastazja dzis z inkubatorka przeszla do lozeczkaObie moge juz dostawiac do piersi, wiec dziewuszki szczesliwe i ja tez:-)
Ja czuje sie tez dobrze, no moze nadal troszke zmeczona;-)
no to moja pluszowa żaba Matylda sle im jeszcze całuski![]()
![]()
no to juz poznalas Matylde
a co do zabawek ... oczywiscie moje duze dziecko od razu wymyslilo: ze jak bede karmic w sypialni mala to zebym sie nie nudzila i zebym mogla sobie cos poogladac !!! wiec wiecie to nie dla niego tylko dla mnie !! /oczywiscie w sypialni bylby maly telewizor nie ten kolos!!/
No właśnie, mam to samo. Wczoraj po uczelni pytam J czy mamy coś gazowanego a on mi na to, że sok jabłkowy mi kupił. Niepocieszona stwierdziłam, że mi się chce bąbelków! Bo musi mi się porządnie odbić hehehe. I kupił pomarańczowe 3 pomarańcze i ulga dla organizmu. Potem mam jednak wyrzuty bo nie wiem jaki to ma dokładnie wpływ na Małą.Ja to aż wstyd się przyznać.. całą ciąze piję tylko gazowane... soki i inne bajery to rzadkosc bo nie umiem nimi ugasic pragnienia.
Kochana pamiętam, że chciałaś bym Ci napisała jak po 3D jak byłaś w szpitalu, nie napisałam Ci esa bo widziałam, że jesteś z nami za pomocą komórki, nie wiem więc czy doczytałaś jak u mnie po 3D a fotki Małej są w Albumie jeśli nie oglądałaś. Pamiętam, że śniłaś mi się, że miałaś małe pretensje do mnie za brak eska o wieściach z 3D, więc postanowiłam teraz to sprostować haha:-)A jak tam Twoje malenstwa??? nia mialam czasu ani weny nadrabiac tego co zostalo naskrobane jak bylam w szpitalu wiec moze jakis taki mini skrót jak dziewczynki sie czuja no i jak Ty sie czujesz?
O kurcze, to już wielkie postępy!! Bardzo się cieszę:-):-)Dziewczynki maja sie dobrze, pieknie rosna. Anastazja dzis z inkubatorka przeszla do lozeczkaObie moge juz dostawiac do piersi, wiec dziewuszki szczesliwe i ja tez:-)
Ja czuje sie tez dobrze, no moze nadal troszke zmeczona;-)