reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Superasna zabka:-)
Dziewczyny napewno sie uciesza z calusow:tak:

Chlopcy musza miec jakies zabawki to sobie wymyslil telewizor:-D

no to juz poznalas Matylde :)

a co do zabawek ... oczywiscie moje duze dziecko od razu wymyslilo: ze jak bede karmic w sypialni mala to zebym sie nie nudzila i zebym mogla sobie cos poogladac !!! wiec wiecie to nie dla niego tylko dla mnie !! /oczywiscie w sypialni bylby maly telewizor nie ten kolos!!/

a co do zabawek ... oczywiscie moje duze dziecko od razu wymyslilo: ze jak bede karmic w sypialni mala to zebym sie nie nudzila i zebym mogla sobie cos poogladac !!! wiec wiecie to nie dla niego tylko dla mnie !! /oczywiscie w sypialni bylby maly telewizor nie ten kolos!!/

Jaki on kochany i jak o Ciebie dba:-D

jutka ja sie tak jeszcze zastanawiam - czy te twoje panienki sa jednojajowe ?? bo chyba sa bardzo do siebie podobne prawda ?

Tak, podobne sa to bez watpienia. A czy sa jednojajowe to nie wiem. Nie wiadomo czy bylo jedno lozysko tylko duze i peklo czy dwa... Maja ta sama plec, te sama grupe krwi co wskazuje na to, ze sa jednojajowe, ale to sie okaze...

tylko nie dajza duzo soli... ja sobie taka zrobilam ze 3 razy się ..... heheheh:-)
zycze szybkiego powrotu do zdrowia:-)

hehe okej ;-) i dzieki oby sie poprawiło juz mąż poszedł do apteki :-)

Dziewczynki maja sie dobrze, pieknie rosna. Anastazja dzis z inkubatorka przeszla do lozeczka:tak: Obie moge juz dostawiac do piersi, wiec dziewuszki szczesliwe i ja tez:-)
Ja czuje sie tez dobrze, no moze nadal troszke zmeczona;-)

super to tylko amelka niech szybko przechodzi do lozeczka i powoli do przodu :-) zycze duzo zdrowka dla nich ........

no to moja pluszowa żaba Matylda sle im jeszcze całuski :)
picture10988.jpg

hhhehe MATYLDA hehe a czemu matylda???
sie wabi... ??
;-)

He no widzisz moj tez tak wymysla np. ostatnio oj kupie karte sobie do PS pamieci to bede dluzej gral to bedzie komp wolny to bedziesz mogla sobie wiecej czasu siedziec na BB hehe :-D i tak ze wszystkim jak oni mysla o nas KOCHANI hehehe

Ja to aż wstyd się przyznać.. całą ciąze piję tylko gazowane... soki i inne bajery to rzadkosc bo nie umiem nimi ugasic pragnienia.
No właśnie, mam to samo. Wczoraj po uczelni pytam J czy mamy coś gazowanego a on mi na to, że sok jabłkowy mi kupił. Niepocieszona stwierdziłam, że mi się chce bąbelków! Bo musi mi się porządnie odbić hehehe. I kupił pomarańczowe 3 pomarańcze i ulga dla organizmu. Potem mam jednak wyrzuty bo nie wiem jaki to ma dokładnie wpływ na Małą.

A jak tam Twoje malenstwa??? nia mialam czasu ani weny nadrabiac tego co zostalo naskrobane jak bylam w szpitalu wiec moze jakis taki mini skrót jak dziewczynki sie czuja no i jak Ty sie czujesz?
Kochana pamiętam, że chciałaś bym Ci napisała jak po 3D jak byłaś w szpitalu, nie napisałam Ci esa bo widziałam, że jesteś z nami za pomocą komórki, nie wiem więc czy doczytałaś jak u mnie po 3D a fotki Małej są w Albumie jeśli nie oglądałaś. Pamiętam, że śniłaś mi się, że miałaś małe pretensje do mnie za brak eska o wieściach z 3D, więc postanowiłam teraz to sprostować haha:-)

reklama
Dziewczynki maja sie dobrze, pieknie rosna. Anastazja dzis z inkubatorka przeszla do lozeczka:tak: Obie moge juz dostawiac do piersi, wiec dziewuszki szczesliwe i ja tez:-)
Ja czuje sie tez dobrze, no moze nadal troszke zmeczona;-)
O kurcze, to już wielkie postępy!! Bardzo się cieszę:-):-)

Do góry