reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Kochana pamiętam, że chciałaś bym Ci napisała jak po 3D jak byłaś w szpitalu, nie napisałam Ci esa bo widziałam, że jesteś z nami za pomocą komórki, nie wiem więc czy doczytałaś jak u mnie po 3D a fotki Małej są w Albumie jeśli nie oglądałaś. Pamiętam, że śniłaś mi się, że miałaś małe pretensje do mnie za brak eska o wieściach z 3D, więc postanowiłam teraz to sprostować haha:-)

O kurcze... nie mam zwyczaju nawiedzac nikogo przez sny.... nie doczytalam bo w tel to tylko pisalam na biezaco zbyt skomplikowana obsluga by po stronach latac ale zaraz sprawdze... nie czytalam tych stron co bylam w szpitalu bo to bylo w tyg a wy wtedy tyle skrobievie ze nie mam weny by to nadrabiac.. i zaraz zajrze do albumu zobaczyc zdjecia:-) dzieki za pamieć.

reklama
Kasiekk ja miałam cytologię w lutym, wyszła dobrze i w lutym mam powtórzyć. A tokso to nie wiem, miałam tylko raz robione przed zajściem w ciążę i była OK. Pewnie stwierdziła ginka, że więcej razy nie trzeba..

u mnie cytologia tez ywszla ok i mam poki co spokoj a robilam 3 miesiace temu... a toksoplazmoza wyszla ze juz mialam i wiecej nie musze robic.

Oj Kasiek Kasiek, coś Ty sobie wymyśliła;D Gwarantuję Ci, że wielkość brzuszka nie ma nic wspólnego z wielkością Bąbelka. Ja miałam długo mały brzuszek a Myszka rośnie jak na drożdżach:) Kreski też nie trzeba mieć ani wypchniętego pępuszka. To kwestia indywidualna:)

Racja. ja co prawda to brzuchol mam wielki jakbym miala bliźniaki krecha tez jest ale nie wiadomo jak mocna to ona nie jest a pępek codziennie mam inny:-)

hhhehe MATYLDA hehe a czemu matylda???
sie wabi... ??
;-)

a bo Mariusz chcial tak dac na imie córeczce ale ja sie upieralam przy Agatce to mi powiedzial zeby chociaz zaba nazywala sie Matylda i nam wszystkim /Zabie tez/ sie to spodobalo :)

No właśnie, mam to samo. Wczoraj po uczelni pytam J czy mamy coś gazowanego a on mi na to, że sok jabłkowy mi kupił. Niepocieszona stwierdziłam, że mi się chce bąbelków! Bo musi mi się porządnie odbić hehehe. I kupił pomarańczowe 3 pomarańcze i ulga dla organizmu. Potem mam jednak wyrzuty bo nie wiem jaki to ma dokładnie wpływ na Małą.

ja pije glownie wody żywca ale slodkie wiec tez za rozowo z tym nie jest :) ale olac ... pije to co mi smakuje :) a co do gazowanego to cola czasem a dzis kupilismy schweppesa bo mialam smaka :) a co se bede zalowac :)

oglqadam w albumie wasze brzuchy i stwierdzam ze z moim cos nie tak..;/
ja mam caly czas normalny pepek, nie ma tej kreski i mam maly brzuch...
chyba sie wybiore na usg bo sie az przestraszylam moze maly nie rosnie??:szok:

ja tez nie mam kreski, mam normalny pempek ale brzuch mam duzy bo ja jestem ogolnie duza wiec co sie dziwic :)

odnalazlam sie... no waga wydaje mi sie ladna:) najwaznijesze ze zdrowa i nic tam na usg nie widac zlego no i ze nadal jest martynka:-D

a z tymi papierosami to nie wiedzialam ze mozna wykryc ze ktos obok mnie pali. ja np nigdy nie palilam i nawet nie probowalam... ale moj maz palil, teraz od 1,5mca nie pali bo rzucil i moja mama z bratem tez pala i niestety czlowiek przebywa w tym srodowisku choc ja bardzo nieznosze fajek!!!

reklama
ja lece na obiadek jakis...
bo glodna jestem nieziemsko..
nawet dzis w nocy po raz pierwszy chcialo mi sie jesc..
na szczescie udalo mi sie zasnac i przetrzymac do rana;-)

Do góry