D
daffodill
Gość
Witam się z rana:-)
Masakra dziś zaczął mi się 37tydz.
Jejku już się nie mogę doczekać aż urodzę:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejo,
ja wczoraj usnelam o 20 i wstalam dzis o 5 i nie wiedzialam co ze soba zrobic, takze juz po sniadanku i wszystkich poannych zabiegach plaszczymy se na lozku dalej;-)
wiem wiem tez sie obawiam o swoje zdrowie po sn..ja nie wiem czy powinnas rodzic SN ... moze z uwagi na te twoje kruche zyly lepiej byloby rodzic przez CC ... ale to nie moja dzialka wiec nie sugeruj sie tym za bardzo![]()
wiem wiem tez sie obawiam o swoje zdrowie po sn..
ale jak juz mnie przebadaja w tym tyg to bede wiedziala...
ale wolalabym SN mimo wszystko...i od razu miec malego ze soba..
Hej dziewczynki,
Cichutko tutaj dzisiaj.No wiec ja sie musze pozegnac jutro z samego rana ide juz do szpitala i mysle ze nastepnym razem to do was zawitam juz rozpakowana.Boje sie strasznie od dwoch dni mam takiego dola ze az strach ciagle chodze i rycze no ale coz jak trza to trza.Wstawilam Wam jeszcze zdjecia pokoiku moich maluszkow i wozka jaki zakupilam.
Trzymam za was wszystkie kciuki i wiem ze dacie rade ja bym chciala chociaz jeszcze z tydzien ale nie wiem jak bedzie w tym szpitalu.Jak bedzie sie cos dziac dawajcie znac moj tel jest na zamknietym.
Pa kochaniutkie dwu i trojpaczki sciskajcie nogi mocno.
Mi dla odmiany bebzon poszedł w góręmoże sie młody ustawił odpowiednio do wylotu
- ale bym się cieszyła .......we wtornik wizyta i bedzie wszystko jasne, bebzonek De Facto jest wysoko, nie jest już szeroki , mozliwe, że mały się jak spałam wykręcił
jak był Szogun poprzecznie to miałam mały a szeroki brzuszek a teraz mam wysoko i podłużny
Oby było Bye,bye CC!!
Witam się z rana:-)
no to superrrrja wczoraj ku mojemu duzemu zdziwieniu poszlam spac po polnocy gdzie nigdy tak dlugo w czasie ciazy nie moglam wytrzymac i juz o 4:50 pobudka bo maz szedl do pracy a ktos kanapki musi mu zrobić. Ehh moje nogi znów są jak armaty, w czwartek gin mnie chyba zabije aż boję się iść. W domu nie jest mi tak latwo lezec zawsze znajde milion rzeczy do zrobienia!!
wiem wiem, musze miec 100% pewnosc...
ale jak sie okaze ze nie bede mogla rodzic SN to bedzie mi troszke przykro...
i wtedy wybiore jakis szpital gdzie sie ma od razu dzidziusia...
nie wyobrazam sobie ze takie male niewidzace dzieciatko lezy cala dobe a gdzie niegdzie dwie bez mamy....
az nmi sie kreci lezka w oku jak mysle ze musialby tak sam lezec...