reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Dobra jeszcze dwa słowa i na prawdę idę spać;-)

Zgaga....ja już nie pamiętam jak to jest bez zgagi:wściekła/y: nie ważne co jem czy piję , jak spię czy siedzę....zawsze jest:no: Ale za to pamiętam że pierwsze co pomyślałam jak Hania wyskoczyła to : Jezu już mnie nie pali!!!! Przysięgam!!! Do dziś mi się chce z tego śmiać:-)
Pokupiłam dziś na allegro kilka pierdołek, reszta jutro i już tylko czekam aż to się skończy:-)

reklama
Ja chodzę do lekarza, który pracuje w szpitalu na Jagiellońskiej a tam niestety nie ma porodówki, myślałam o policach ale tam jest remont, najpierw mieli otworzyć 1 wrzesnia, potem 1 pażdz, 1 list. teraz mówią o 1 grudnia- więc odpuszczam Police. Zostały mi zdroje i pomorzany, lekarz radzi wybrać zdroje, koleżanka której mąż pracuje na pomorzanach ( nie jest ginekologiem) odradza pomorzany więc pozostają chyba tylko zdroje. Umówię się z wizytą krajoznawczą do zdrojów na środę i zobaczę co i jak

jak ten lekarz sie nazywa? jakos na K prawda? tez kiedys tam chodzilam. Co do pomorzan to tez slyszalam kiepskie opinie, ze niby teraz to jak fabryka. Ja tam rodzilam dawno i bylo ok nawet ardzio. Moja siostra rodzila na pomorzanach 4 lata temu i tez zadowolona. :) Z tym ,ze my cale zycie na pomorzanach wiec przede wszystkim nam pod reka.
Co do innych szpitali to tyle opinii jest ,ze zglupiec mozna. Ja gdybym byla w Polsce to wybralabym znow Pomorzany (bo blisko i juz mi znane) albo Stargard Szczecinski.

Wystraszyłam się przed chwilą :eek: mały się uaktywnił i nagle z brzucha słysze takie 3 pstryknięcia . Tak jak paznokiec o paznokiec, to od dzidzi coś, nic z moich odgłosów jelitowych czy cos w ten deseń ,,,, miała któraś coś takiego ?????

Dzwięki jak pstryknięcie paznokcia o paznokiec
No moja dzidzia też tak robi. Jakby odkleiła kawałek taśmy:-)

Wystraszyłam się przed chwilą :eek: mały się uaktywnił i nagle z brzucha słysze takie 3 pstryknięcia . Tak jak paznokiec o paznokiec, to od dzidzi coś, nic z moich odgłosów jelitowych czy cos w ten deseń ,,,, miała któraś coś takiego ?????

Nessi - ja mialam cos takiego ale tylko raz. Tez nie wiedzialam co to\/ zabrzmialo jakby kostka o kostke. Pomyslalam ,ze pietami jakos tak otarl ale z drugiej srony to za glosno. Potem pomyslalam ,ze moze mi sie cos przeslyszalo i juz sie nie zastanawialam. Teraz jak Ty napisalas to znow mam zagwozdke - co to bylo?

Moj dzidziek wprawil mnie takim dzwiekiem ktoregos dnia w niemala panike. Lezalam sobie a on szalal niesamowicie, wypinal sie z kazdej strony i ogolnie w calym brzuchu bylo go pelno i do tego energicznie. W pewnej chwili uslyszalam takie wlasnie "pyk" i... cisza :eek: Przez dluuuuuuuuuga (zdecydowanie za dluga dla mnie) chwile ani drgnal. Dziobalam coraz bardziej spanikowna brzuch i jak po trzech minutach znowu niesmialo wypial ktoras czesc ciala poczulam taaaaaaaaaaaka ogromna ulge

Skoro o dźwiękach mowa pamiętam, że jak z jakiś miesiąc temu zasypiałam, cisza wokół, aż tu nagle jakby jęk dziecka. Matulku, ale byłam spietrana! I teraz nie wiem co to było. Czy już przysypiałam i wchodziłam w fazę snu?:p Hehe.

Skoro o dźwiękach mowa pamiętam, że jak z jakiś miesiąc temu zasypiałam, cisza wokół, aż tu nagle jakby jęk dziecka. Matulku, ale byłam spietrana! I teraz nie wiem co to było. Czy już przysypiałam i wchodziłam w fazę snu?:p Hehe.

Oj tez bym tu niezle spanikowala :eek:

reklama
Do góry