Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ciekawe ile kg mi wyjdzie znowu na plus przez te obrzęki...![]()
nie przechodzi a na pewno przestaje być przyjemneNo Natalka to by byla historyczna chwila na Grudniówkach 2009-Pierwszy poród na żywo:-):-) to zdawaj relacje czy przechodzi czy....![]()
No to ja tez napisze, ze mnie swedzi, a raczej swedzialo w nocy, juz dokladnie nie pamietam co ale chyba lydka i palec u nogi![]()
Na pewno tak ale napisalam Ci o tym zebys powiedziala lekarzowi bo to wazne a na pewno bedzie dobrze glowka do goryTo znalazlam jak sama mialam swedziawki i dlatego mojej gince powiedzialam.
Podstawowym objawem cholestazy jest uogólniony świąd skóry, który zaczyna się od dłoni i stóp, rozszerza się na kończyny i tułów a w bardziej zaawansowanych przypadkach obejmuje szyję, twarz, uszy. Większość ciężarnych zgłasza zaostrzenie objawów w godzinach wieczornych i nocnych nie wolno żadnej kobiecie w zaawansowanej, lub w połowie ciąży bagatelizować jakiegokolwiek swędzenia ciała, należy powiadomić o tym lekarza ginekologa prowadzącego- on zleci szereg badań z krwii, a wtedy wszystko się okarze!

nie przechodzi a na pewno przestaje być przyjemne
Nic sie nie boj bo ja nie mialam na celu Cie wystraszyc wiesz jak jest z netem ja sama sobie choroby dopowiadam hehe chcialam tylko zebys powiedziala lekarzowi o tym a on juz sobie obada wszystko.Dziekuje Ci slicznie.. nie mam wyjscia w takim razie. a to ze ucho swexzi to tez prawda tylko ze mnie akurat jedno... reke w nocy podrapalam tak ze mam takie male czerwone kriwaczki i nawet nie wiem kiedy to zrobilam. dobrze ze wizyta za 2 dni. strasznie sie boje!!![]()
Dziekuje Ci slicznie.. nie mam wyjscia w takim razie. a to ze ucho swexzi to tez prawda tylko ze mnie akurat jedno... reke w nocy podrapalam tak ze mam takie male czerwone kriwaczki i nawet nie wiem kiedy to zrobilam. dobrze ze wizyta za 2 dni. strasznie sie boje!!![]()
Natalka ale Ty już w sumie rodzić możesz... bylabys pierwsza rozpakowana grudnioweczka w listopadzie![]()
strasznie mi się słabo robi i głowa mnie boli