G
Georgina
Gość
Ja bym chciała urodzić jakoś 3-8 grudzień, więc całkiem blisko
Wtedy już będę bezpieczna, więc nic nie stoi na przeszkodzie, jedynie upór Małej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty juz masz 38 tydzien ten bezpieczny itd zazdroszcze tez pragne juz dobic 38 tydzien i juz rodzic mam normalnie obsesje ....... jakos.... :-)

Ja bym chciała urodzić jakoś 3-8 grudzień, więc całkiem bliskoWtedy już będę bezpieczna, więc nic nie stoi na przeszkodzie, jedynie upór Małej
![]()
heheOjj i tyle czekać do końca ciąży.szczerze to ja bym chciała być w 12 tc
wtedy było fajnie![]()
to zalezy od lozeczka ja mam lozeczko 120X70 i mam ta mniejsza...i mysle ze wieksza by sie za bardzo zwijala w lozeczku..90x120 i tak jest szersza niz lozeczko a na dlugosc taka sama...Laski podpowiedzcie mi bo chce dzis w koncu posciel kupic i sa 2 wymiary koldry 90 na 120 i te drugie 100 na 135 cena kapletow sie rozni tylko 2 zl wiec praktycznie taka sama to chyba wziac ta wieksza kolderke bo na dluzej starczy jak myslicie???
chyba Ci faceci sa reprezentantami prostactwa...i ja się witam
melduję że jeszcze nie urodziłam i nie rodzę chociaż od wczoraj nic mi nie przeszło
no ale jeśli mój mąż wróci dzisiaj z pracy z takimi newsami jak wczoraj to możliwe jest,że zobaczę Lenkę wcześniej
czasami zastanawiam się czy w tym areszcie ktoś normalny pracuje
mój mąż postanowił się podpytać kolegów o poród rodzinny i nakładli mu do głowy takich debilizmów że jak tylko o tym pomyślę to krew się we mnie gotuje dacie wiarę,że oni opowiadają jak to męczyli się kilkanaście godzin podczas poroduONI????? to co można o ich żonach powiedzieć? my kobiety to się nie męczymy a poród to sama przyjemność
gdyby któryś przy mnie rzucił takim tekstem to bym chyba zabiła na miejscu
czym taki się męczy? chyba siedzeniem i czekaniem
a najlepsze jest w tym wszystkim to,że koledzy męża nie uczestniczyli w porodach tylko siedzieli w poczekalni bo ci którzy byli przy żonach od początku do końca mają całkowicie inne zdanie i są pełni podziwu dla żon

Ja mam ciaze 1 dzien dluzej od Ciebie wiec prawie identycznie takze zaczyna sie 1 GRUDNIA i juz rodzic rodzic rodzic :-) kurde ja sie urodzilam 1 to moze i mały wyskoczy 1hehe

szczerze to ja bym chciała być w 12 tc
wtedy było fajnie![]()

Jak się staraliśmy o dzidzię i nie wiedziałam w którym miechu zaskoczy to co miesiąc miałam okazję, w którą dzidzia mogłaby się urodzić. Jakby się urodziła w styczniu to jest dzień babci i dzień dziadka, jak w lutym to na walentynki, jak w marcu to na moje i tacine urodzinki, jak w kwietniu to na wielkanoc, jak w maju to w dzień matki, jak w czerwcu to w urodziny mojej mamy, jak w lipcu to w urodziny J lub jego mamy, jak w sierpniu to w urodziny mojego brata, jak we wrześniu to w urodziny bratowej lub bratanków i bratanicy, jak w październiku (ooooooo tutaj nie ma okazjiJa mam ciaze 1 dzien dluzej od Ciebie wiec prawie identycznie takze zaczyna sie 1 GRUDNIA i juz rodzic rodzic rodzic :-) kurde ja sie urodzilam 1 to moze i mały wyskoczy 1hehe
ja tez ale to tylko dlatego ze juz nie bede feka brala:-)Ja 1 będę siedziała jak na szpilkach![]()