• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

Ja ostatnio nie wiem co pić bo po sokach czy to czerwona pomarańcza czy jabłko jest mi niedobrze, po Mirindzie i Coli tak samo, dodatkowo po Coli latałam haftować, wody niegazowanej nie lubię, herbatą się przepiłam:P, kawa nie smakuje. Zostało kakao, ale zaraz całe mleko wykończę a nie jestem tu sama. Sprite bym się napiła, oo, ale wolę unikać gazowanego. No to mam problema:P

reklama
NO nic dziewczynki ja spadam do mojego M w koncu ma dzis imieniny wiec odpuszcze dzis sobie BB :-) niech mu bedzie ;-)hehe pozdrawiam ..............trzymajcie sie

Ja ostatnio nie wiem co pić bo po sokach czy to czerwona pomarańcza czy jabłko jest mi niedobrze, po Mirindzie i Coli tak samo, dodatkowo po Coli latałam haftować, wody niegazowanej nie lubię, herbatą się przepiłam:P, kawa nie smakuje. Zostało kakao, ale zaraz całe mleko wykończę a nie jestem tu sama. Sprite bym się napiła, oo, ale wolę unikać gazowanego. No to mam problema:P
ja tego problemu na szczescie nie mam..
wyduldalabym wszystko:-)
Georgina ja u siebie tez obstawiam ten termin i co najsmiesniejsze ide na wizyte do witycha i jak sie okaze ze jednak musze rodzic w warunkach klinicznych to tez beda to Tychy:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry