reklama

Grudzień 2009

Ja ostatnio nie wiem co pić bo po sokach czy to czerwona pomarańcza czy jabłko jest mi niedobrze, po Mirindzie i Coli tak samo, dodatkowo po Coli latałam haftować, wody niegazowanej nie lubię, herbatą się przepiłam:P, kawa nie smakuje. Zostało kakao, ale zaraz całe mleko wykończę a nie jestem tu sama. Sprite bym się napiła, oo, ale wolę unikać gazowanego. No to mam problema:P

reklama
NO nic dziewczynki ja spadam do mojego M w koncu ma dzis imieniny wiec odpuszcze dzis sobie BB :-) niech mu bedzie ;-)hehe pozdrawiam ..............trzymajcie sie

Ja ostatnio nie wiem co pić bo po sokach czy to czerwona pomarańcza czy jabłko jest mi niedobrze, po Mirindzie i Coli tak samo, dodatkowo po Coli latałam haftować, wody niegazowanej nie lubię, herbatą się przepiłam:P, kawa nie smakuje. Zostało kakao, ale zaraz całe mleko wykończę a nie jestem tu sama. Sprite bym się napiła, oo, ale wolę unikać gazowanego. No to mam problema:P
ja tego problemu na szczescie nie mam..
wyduldalabym wszystko:-)
Georgina ja u siebie tez obstawiam ten termin i co najsmiesniejsze ide na wizyte do witycha i jak sie okaze ze jednak musze rodzic w warunkach klinicznych to tez beda to Tychy:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry