madziara-kr
Fanka BB :)
to tyle co moja w tym samym czasieostatnie było po 30 tyg. to wazyla 1750 moze we wtorek mi jeszcze zrobi to sie cos wiecej dowiem
ja mam usg dopiero 27 listopada, ciekawa jestem czy przypakowala duzo ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to tyle co moja w tym samym czasieostatnie było po 30 tyg. to wazyla 1750 moze we wtorek mi jeszcze zrobi to sie cos wiecej dowiem
hihi agentkaja bym chciała urodzic do 9 grudnia bo do tego czasu mam wazna legitymacjie ubezpieczeniowa a nie chce mi sie znow tam jechac i podbijac:-)

ło to ja już mogę być poto tyle co moja w tym samym czasieczyli konkretnie sobie wazy
ja mam usg dopiero 27 listopada, ciekawa jestem czy przypakowala duzo ....
bo to mój termin

He he Cheri tylko ja nie biore fenka - więc nie mam na co zwalić niestety

moje palce wygladaja jak serdelki ale juz sie zginaja !!
już to kiedyś widziałam... i po raz kolejny pomarudzę, że najbardziej się boję nacinania krocza (a raczej jego późniejszego gojenia!), o ile dane mi będzie rodzić sn.
Wbijanie igly jakos zawsze dzialalo na moja wyobraznie a ze pepowina na mnie dziala - niedawne odkrycie 
hihi agentkaa do porodu trzeba miec legitke podbita bo ja cos slyszalam kiedys ze nie
![]()
trzeba miec podbita a u mnie to nawet pieczatka nie starsza niz miesiac przed porodem ;/hihi agentkaa do porodu trzeba miec legitke podbita bo ja cos slyszalam kiedys ze nie
![]()
ja sama nie mierzylam ale czyatalm, ze bierze sie pod uwage kazdy przejaw aktywnosci dzieckawłaśnie, ponawiam pytanie sylwik: jak liczyć ruchy dziecka - pojedynczy kopniak, serię kopniaków, każde wypinanie się?![]()