• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

reklama
wiadomosc od asi kiedy wyjdzie ze szpitala
jak dobre będą wyniki to jutro do domku bo mały coś żółty się robi i może w nocy pod lampy pójdzie. Juz się nie mogę doczekać.

Hej laseczki ja tez wstalam juz dawno ale nadrabialam bo troche tego bylo dzis jade do swinoujscia jak pisalam i znow bede miala nadrabiania ze hoho zaraz musze wziac ta tabletke na nadcisnienie i jakos mam bloka bo nawet przez cala ciaze tabsa w buzi nie mialam jedna nospe raz i tyle cisnienie mam 114 na 79 a tu mam tabsa brac no ale moze w dzien mi skacze skoro u lekarki ciagle 160 no nic zaraz wezme wiem ze jestem panikara ale tak juz mam hehe :)))

reklama
Natalko trzymam kciukaski za szybki porod no kurcze juz sie w sumie powoli zaczal :)))
Luuzana w ogole sie nie przejmuj i badz z nami do konca tu Cie nikt nie obgada hihi
Daddoffil przykro mi z powodu meza ale jestem pewna ze pensja splynie na dniach no bo chyba by nie zatrudniali pracownika legalnie jakby nie chcieli mu pozniej zaplacic:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry