• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

reklama
Hej laseczki ja tez wstalam juz dawno ale nadrabialam bo troche tego bylo dzis jade do swinoujscia jak pisalam i znow bede miala nadrabiania ze hoho zaraz musze wziac ta tabletke na nadcisnienie i jakos mam bloka bo nawet przez cala ciaze tabsa w buzi nie mialam jedna nospe raz i tyle cisnienie mam 114 na 79 a tu mam tabsa brac no ale moze w dzien mi skacze skoro u lekarki ciagle 160 no nic zaraz wezme wiem ze jestem panikara ale tak juz mam hehe :)))

79 to juz jest dosc wysoko ... pamietaj ze to glownie o to cisnienie rozkurczowe chodzi !! lepiej brac tabletki niz potem tego zalowac !!

Natalko trzymam kciukaski za szybki porod no kurcze juz sie w sumie powoli zaczal :)))
Luuzana w ogole sie nie przejmuj i badz z nami do konca tu Cie nikt nie obgada hihi
Daddoffil przykro mi z powodu meza ale jestem pewna ze pensja splynie na dniach no bo chyba by nie zatrudniali pracownika legalnie jakby nie chcieli mu pozniej zaplacic:)

yeeeaaa uwielbiam to jak ktos mnie przekreca... czekam na jeszcze inne fajne pomysly:-) Daddoffil

no faktycznie podium zajete jest na cesarki ale sposob naturalny ma 3 misjca honorowe wolne... dawac dziewczyny.. czas rozkrecic to....

Dobry pomysł:-)
W sprawie porodów ucichło, wszystkie w sobotę rzuciły się do porodu, coby znaleźć się na podium, a jak miejsca zostały rozdane to się uspokoiło.
Teraz znowu będzie rzut do porodów, bo pojawiły się kolejne szanse na pozycje medalowe, oj laseczki, laseczki, tylko o medalach myślicie :-D:-D:-D

mój niech tam siedzi grzecznie, jeszcze co najmniej 3 tygodnie, niech sie uczy oddychać itp, żeby był gotowy jak przyjdzie ten dzień :) i niech mi zjedzie niżej bo niedobrze jak tak siedzi i pcha dupskiem na żołądek :/

no ajk jest po mamie to sie bedzie wstydziec... jak po tatusiu to tak samo.. bo tatus jak sie rodzil to bole i skurcze byly a on zamiast w dol to do gory uciekal i musieli go lekko wypychac hehehe

heh no to chyba rzeczywiście wstydnisia z Julki :) ja przyszłam 6 dni po terminie, urodziłam się sina, bez oddechu, bo 3 razy pępowiną byłam okręcona, jakąś akcje robili ale się udało i zaczęłam się drzeć :] wczoraj kazałam mojemu dżinowi sprawdzić pępowine czy sie mały nie poplątał bo takie fikołki tam odprawia, ale pokazał że jest okej ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry