eliza80
Mamusia Gabi i Olka :)
dokładnie ! codzienne odwiedziny w przychodni to chyba niezbyt rozsadny pomysla nie lepiej pojechac do pierwszego lepszego merketu i kupic cisnieniomierz ?? albo do apteki ?? to nie jest jakis mega koszt !!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnie ! codzienne odwiedziny w przychodni to chyba niezbyt rozsadny pomysla nie lepiej pojechac do pierwszego lepszego merketu i kupic cisnieniomierz ?? albo do apteki ?? to nie jest jakis mega koszt !!

Cześć dziewczynki:-)
W końcu może będę mogła z Wami pogadać. Zdałam!! Zdałam to pieprzone koło z biochemii i to na 4. Kamień z serca mi normalnie spadł bo co roku kilka osób przez te koło leci na repetę. Mega dużo materiału i to same schematy i wzory, brr... Uwielbiam medycynę...
...
poszturchalam go i odkopal raz z laska...
nie wiem czy czekac az dr bedzie w prywatnym gabinecie czy teraz....![]()
Cześć dziewczynki:-)
W końcu może będę mogła z Wami pogadać. Zdałam!! Zdałam to pieprzone koło z biochemii i to na 4. Kamień z serca mi normalnie spadł bo co roku kilka osób przez te koło leci na repetę. Mega dużo materiału i to same schematy i wzory, brr... Uwielbiam medycynę...
No a poza tym mam dylemat- lekarz kazał mi codziennie mierzyć ciśnieie a ja nie posiadam ciśnieniomierza. Dzis co prawda byłam w przychodni ale takie wizyty w sezonie grypowym to chba jednak nie jest dobry pomysłI mam dylemat bo nie wiem co z tym fantem zrobić. chyba zadzwonie do gina i zapytam co on sądzi o takich wizytach.
Dziś w ambitnych planach mam posprzątanie mieszkanka- przez cały tydzień uczyłam się tej biochemii i troche się nazbierało...

poszturchalam go i odkopal raz z laska...
nie wiem czy czekac az dr bedzie w prywatnym gabinecie czy teraz....![]()
10 na godzine? ale to chyba w okresie aktywności dzieciaczka to się liczy, bez przesady że ma się ruszać non stopchyba by nas te dzieci rozerwały heh
nic lece pod prysznic...i do taty niech mu pospiewa o moj rozmarynie moze sie obudzi od falszu
zajrze niedlugo;-)
a mialam was dziewczyny pytac... jaka posciel do wozka kupowalyscie??? bo ja zdalam sobie sprawe ze ejszcze tego nie mam a nie wiem jaka kupic:-)
wystarczy ze dziecko bedzie w kombinezonie i owiniete kocykiem, no można zamiast kocyka posciel;-)ja dla Antka kupowałam i pozniej oddałam bo wcale z tej pościelki nie korzystałam.