mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A NeSSi gdzieś wyjechała że jej na forum nie widać?
no wlasnie nie widac nessi !!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A NeSSi gdzieś wyjechała że jej na forum nie widać?
Ciśnieniomierze sa już od 45zł bo sama niedawno nabyłam nadgarstkowy..
Ja nie kupujęwystarczy ze dziecko bedzie w kombinezonie i owiniete kocykiem, no można zamiast kocyka posciel;-)ja dla Antka kupowałam i pozniej oddałam bo wcale z tej pościelki nie korzystałam.
Ja nie kupujęwystarczy ze dziecko bedzie w kombinezonie i owiniete kocykiem, no można zamiast kocyka posciel;-)ja dla Antka kupowałam i pozniej oddałam bo wcale z tej pościelki nie korzystałam.
znacie dziewczynki jakas dobra masc na sucha skore stop???? bo juz nie wyrabiam!!!!!!!! tak od tego puchniecia mi wysychajka ze mam cholernie szorstkie i nic nie pomaga!!!!!
Imienniczko szkoda kasiory! Kup lepiej kocyk dodatkowy np;-)
poszturchalam go i odkopal raz z laska...
nie wiem czy czekac az dr bedzie w prywatnym gabinecie czy teraz....![]()
Tak , liczy sie ruchy podczas najwiekszej aktywności... Jak byłam w szpitalu kazali liczyc po sniadaniu,obiedzie i kolacji...min. 15ruchów w ciągu godziny...jak w ciagu pierwszych 10min. jest 10 to nie trzeba dalej liczyć![]()
ja na moja mam spsoob.. choc u niej to ja o ruchy nie musze prosic wrecz na odwrot... blagam by wreszcie sie uspokoila.. ale jak tylko podrapie sie po brzuchu to bardzo dokuczliwie mnie kopie!! no a jak sama sie za nia stesknie i chce by sie ze mna pobawila to sie szturchamy heheh.. przesuwam ją lekko i ona wtedy dokazuje.. albo plcem delikatnie naciskam by wglebic dolek i ona wtedy mi odpukuje:-)
znow mam bóle ale to nie sa te co powinny i mnostwo czegos mi sie saczy.... szlak mnie trafia ze to sie nie chce rozkrecic...
a mialam was dziewczyny pytac... jaka posciel do wozka kupowalyscie??? bo ja zdalam sobie sprawe ze ejszcze tego nie mam a nie wiem jaka kupic:-)