• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

Ciśnieniomierze sa już od 45zł bo sama niedawno nabyłam nadgarstkowy..

Taa... Ja wiem że najlepiej byłoby kupić ale naprawde nie mam za co. Od 2 tyg nie biorę witaminek bo nam się trochę krucho z kasą zrobiło i nie mam za co ich kupic. Rodzice nie mają z czego nam dać, kredyt studencki wstrzymany ale moze w tym miesiącu juz z powrotem go dostaniemy a decyzji o stypach ni widu ni słychu. Więc tak trochę w zawieszeniu żyjemy. A 45 zł to dla mnie majatek na dzień dzisiejszy;-)
Poza tym ja nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem, maż tez nie więc na te 2 tyg to troche bez sensu kupować.
Dziewczyny, co zrobić żeby mi się chciało tak mocno jak mi się nie chce?;-) O sprzatanie pytam

reklama
Taa... Ja wiem że najlepiej byłoby kupić ale naprawde nie mam za co. Od 2 tyg nie biorę witaminek bo nam się trochę krucho z kasą zrobiło i nie mam za co ich kupic. Rodzice nie mają z czego nam dać, kredyt studencki wstrzymany ale moze w tym miesiącu juz z powrotem go dostaniemy a decyzji o stypach ni widu ni słychu. Więc tak trochę w zawieszeniu żyjemy. A 45 zł to dla mnie majatek na dzień dzisiejszy;-)
Poza tym ja nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem, maż tez nie więc na te 2 tyg to troche bez sensu kupować.
Dziewczyny, co zrobić żeby mi się chciało tak mocno jak mi się nie chce?;-) O sprzatanie pytam

o kurcze :/ nieciekawa sytuacja. No ale witaminy to powinnaś brać !

Na suchą skóre polecam ambilan firmy orion- w aptekach za około 15 zł. Ja używam na łokcie, kolana i ręce jak mammega wyschnięte. Bezzapachowy, bez ulepszaczy a natłuszcza fajnie. Tez mam problem ze stopami- ale u mnie to po prostu zaniedbanie. Niewygodnie mi się o nie dbało i sobie odpuściłam a teraz mam;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry