luuuzna
Mama Alanka
PRZED ciążą ???o żesz w morde hehehe, very dziwne
![]()
Też mnie to zdziwiło..nigdy się nią nie interesowałam za bardzo, ale jak się dowiedziałam, że to jedna z oznak ciąży, to się dopiero zdziwiłam

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
PRZED ciążą ???o żesz w morde hehehe, very dziwne
![]()

a pępek wam wciągnęło / wywinęło ? mnie się zrobił taki..yy jakby to ująć, jakby wulkan haha, tzn wciągnęło mi go do środka, prawie jest zamknięty, a na około jest tak jakby góra-całość wygląda jak miniaturowy wulkan :-)
zapomniałam dodać,że piszę o tych 14 dniachale chyba nie tylko w monie... ta ustawa jest ogolna... moze tylko w monie za te 14 dni placa 100% a reszta 80% ale to jest wszystko w kodeksie pracy. kazdy ma takie same prawo do urlopu okolicznosciowego... czy to wasz slub, narodziny dziecka, zgon rodzicow czy macochy lub ojczyma. jest jeszcze okolicznosciowy jak dziecko bierze slub ale to juz tylko 1 dzien.

a pępek wam wciągnęło / wywinęło ? mnie się zrobił taki..yy jakby to ująć, jakby wulkan haha, tzn wciągnęło mi go do środka, prawie jest zamknięty, a na około jest tak jakby góra-całość wygląda jak miniaturowy wulkan :-)

obawiam się że do 2012 nie przenosimy hahah. Styczniowi Tatusie załapią się na tygodniowy urlopik..do 2012 to już możesz mieć trzecie dzieckoa poczytajcie to...od 1 stycznia 2010 ojciec dostaje tydzień wolnego, a od 2012.. 2 tygodnieobawiam się że do 2012 nie przenosimy hahah. Styczniowi Tatusie załapią się na tygodniowy urlopik..
Dwa tygodnie wolnego dla ojca z tytułu narodzin dziecka - Praca i ubezpieczenia - Gazeta Prawna - największy dziennik gospodarczy

U mnie znów sensacja, bo czasami wystrzeli do góry, a czasami się tak schowa, że aż dziwnie wygląda![]()