joanna82
Mama Patryka i Filipka
wiecie co laski !! Jestem w szoku ,bo poraz pierwszy dzisiaj naprawde miałam smaka na cos naprawde słodkiego !!!!!!Pierwszy raz w ciazy zjadłam dzisiaj kilka cukierkow ,troche czekolady ,no i ciastka w czekoladzie !!!!!!!!!!Przez cała ciaze nie zjadłam dosłownie nic nie zaliczajac do slodyczy truskawek z makaronem ,zlekow haribo jakie wciagalam na samym poczatku ciazy codzienie paczkami ahahah , i chyba 2 kawałkow ciasta jakie zjadlam przez cala ciaze!!!!!
A dzis nie dosc ze normalnie mi sie chcialo slodkiego to jeszcze dobiłam sie na obiad ryzem z jagodami !!!!!!!!!!!!!!
JESTEM W SZOKU !
A teraz bede zakanszac kukurydze w kolbie 3 dzien musze miec w domu bo zwariuje .....jak nie zjem !
A dzidzia sie wierciiiiiiiiiiiiiiiiiii ze ho ho !!!Nawet teraz juz dobre 20 minut daje o sobie znac.Spytałam o moja słynna lewa strone czym mnie tak atakuje ,no i tam ma akurat nozki rzekł gin
Wiec kopie matke ile wlezie łobuz mały 
A dzis nie dosc ze normalnie mi sie chcialo slodkiego to jeszcze dobiłam sie na obiad ryzem z jagodami !!!!!!!!!!!!!!
JESTEM W SZOKU !
A teraz bede zakanszac kukurydze w kolbie 3 dzien musze miec w domu bo zwariuje .....jak nie zjem !
A dzidzia sie wierciiiiiiiiiiiiiiiiiii ze ho ho !!!Nawet teraz juz dobre 20 minut daje o sobie znac.Spytałam o moja słynna lewa strone czym mnie tak atakuje ,no i tam ma akurat nozki rzekł gin

;-)...tak mi się narobiło :-)
wiec nie dosc ze on nie chcial gadac to nawet jak zaczelam napierac wytlumaczyl sie ze i tak dzidzia sama nie chce pokazac.ehhhhhhh