reklama

Grudzień 2009

Dziewczyny kiedy wam minęło to zmęczenie z 1 trymestru????
Bo ja już jestem w drugim a dalej jestem spiąca, może nie aż tak jak na początku, ale nadal muszę sobie zrobić drzemkę w ciągu dnia przynajmniej z 45 min. Zastanawiam się, kiedy to minie, bo słyszałam, że zwykle w 2 trymestrze jest przypływ energii a u mnie z tym tak średnio :confused:.

reklama
Bo ja już jestem w drugim a dalej jestem spiąca, może nie aż tak jak na początku, ale nadal muszę sobie zrobić drzemkę w ciągu dnia przynajmniej z 45 min. Zastanawiam się, kiedy to minie, bo słyszałam, że zwykle w 2 trymestrze jest przypływ energii a u mnie z tym tak średnio :confused:.

Ja jestem jakimś ałkowitym odstępstwem od teorii że w 2.trymestrze ma się więcej energii.. Czasem zjadę na dół windą i już jestem zmęczona :-D
Ale możesz się tak teraz czuć z powodu pogody, nie ma się ikiedy unormować ciśnienie nijakie, to i spać się chce :tak:

Mexi, mam to samo- niestety :wściekła/y: , w pierwszej ciąży byłam wulkanem energii a teraz flakiem, wyniki mam super, myślałam, że za stara jestem ale lekarka powiedziała, że to nie wiek ale układ hormonów, i w moim przypadku na nic jak na razie nie zdaje się czekanie, przyszedł 5 miesiąc i nadal zwłoki, czuję się ubezwłasnowolniona tym brakiem siły

Dzięki Joanna za uspokojenie:) Przeszło mi szybko:) Poleżałam i przeszło. A moja dzidzia to konkrety chyba lubi. Zjadłam ogórka i zwymiotowałam. I wiem czemu - był niedokiszony a dzidzia po tacie lubi konkrety:P Tak sobie to wymyśliłam:P Kurde a smakował mi ten ogórek:P
Na obiad miałam marchewionkę - na szczęście dzidzia ze smakiem zjadła:) Skutków ubocznych nie stwierdzono:D
Piję sobie Karmi a niebawem lecę po agrest do kuchni - moje Kochanie z samego ranka przed pracą nazrywało mi z krzaczka agrestów bo kobita smaka miała:P Kochany mój:) Czego on by dla mnie nie zrobił?;) Najczęściej mam smaki w nocy, mówię ''Kochanie, ale mam smaka na Wieśmacka'' - Kochanie na to ''to jedziemy?'' i tak z każdą zachcianką. Byle mu tak zostało:D

To masz dobrze ze swoim facetem :tak: Mój mnie niedługo opuiszcza i sama sobie będę musiała spełniać zachcianki. Ja dziś na zmianę ryba -lody - arbuz - ryba - arbuz - lody... I pusta lodówka ostatnio zaczyna być częstym widokiem mimo codziennych zakupów.. Boję się ważenia na wizycie!! :D :szok::-D:-D

kurcze za chwile musze jechac sciagnac meza z imprezki :) poszedl po pracy na pempkowe :) az sie boje kto jego bedzie po pempkowym sciagac do domu ... chyba nie ja !!??!!??!!??

Emwu witaj:tak: a wczoraj pytała Dziewczyn gdzie Ty się podziewasz:-)
Joanna cóz tak bywa z ta płcią, Pamiętam, że Antos długo nie chciał się pokazać:-D Człowiek się nastawia a tu nici dzidzia mówi nie:-D
Co co terminu hehe mi sie tez ciagle zmienia, ciągle mam tydz-1,5 tyg do przodu niz suwaczek ale tez postanowiłam jednego terminu sie trzymać:tak:

Mea i jak Mężuś?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry