kopciuszek2107
Fanka BB :)
Ja sobie z ciekawosci zmierzyłam i mam 126/769 wiec tez moge sobie na kawe pozwolic;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam dobre ciśnienie :-)Ja sobie z ciekawosci zmierzyłam i mam 126/769 wiec tez moge sobie na kawe pozwolic;-)
Ja też mam dobre ciśnienie :-)
Tylko po 1 łyku zaczyna mi być niedobrze, a ja tak kochałam kawę :--D
Bo tak jak przy pierwszej ciąży jadę cały czas na tabletkach dowcipnych
Już mnie h.. bierze!
![]()
. Tzn najpierw jest seksik a tabletki później
. Przynajmniej lekarz nam nie zabraniał.
. Muszę zainwestować w dużą paczkę wkładek, bo tak by była zaraz bielizna przemoczona. Wkurza mnie to trochę, bo przy Duphastonie doustnym tego nie było. No ale coś za coś. Niska cena tabletek w zamian za powódź 
.Ja też biorę Luteinę dopochwową, ale na ona nie przeszkadza. Tzn najpierw jest seksik a tabletki później
. Przynajmniej lekarz nam nie zabraniał.
A co do was kobitki, które biorą dopochwowe tabletki, czy wy też tak macie, że macie ciągle śluz???? Bo ja non stop się ze mnie leje. Masakra. Muszę zainwestować w dużą paczkę wkładek, bo tak by była zaraz bielizna przemoczona. Wkurza mnie to trochę, bo przy Duphastonie doustnym tego nie było. No ale coś za coś. Niska cena tabletek w zamian za powódź
.
Mea ale ja ci zazdroszczę, możesz pić kawę ja się muszę zapachem zadowolić :-(
Mnie też odrzucało na kawe ale mam sposób: pije cappucino z łyżeczką kawy rozpuszczalnej. Taka oszukana kawa ale lepiej się po niej czuje ;-)