Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam dokladnie to samoi trwa to juz dosc dlugo
Dziwi mnie tylko jedna rzeczze w nocy moj pecherz wytrzymuje
![]()
Ja mam program "zycie i zdrowie" i ta seria o ktorej piszesz leci w kazdy czwartekDziewczyny, jeśli macie w TV kanał Discovery Travel&Living to dziś o 21:00 jest program "Ciąża z zaskoczenia" (I didn't know I was pregnant). Podobno mają to byc reportaże o kobietach, które nie wiedziały, że są w ciąży i były bardzo zaskoczone porodem. Możliwe to w ogóle jest?!?!
Aż chyba z ciekawości to obejrzę, bo mi się wierzyć nie chce, ze tak może być!!!
Oglądam ! jestem w szokuDziewczyny, jeśli macie w TV kanał Discovery Travel&Living to dziś o 21:00 jest program "Ciąża z zaskoczenia" (I didn't know I was pregnant). Podobno mają to byc reportaże o kobietach, które nie wiedziały, że są w ciąży i były bardzo zaskoczone porodem. Możliwe to w ogóle jest?!?!
Aż chyba z ciekawości to obejrzę, bo mi się wierzyć nie chce, ze tak może być!!!

No... niezły szok!!Oglądam ! jestem w szoku![]()
Oglądam ! jestem w szoku![]()
u mnie dokładnie to samo ....... dziś kupił gre, wrócił z pracy o 13:00 i do teraz siedzi :/ja musialam odpuscic discovery bo moj maz wlasnie niedawno zakupil nowa gierke na PS3 ... a co za tym idzie okupuje ten lepszy telewizor![]()