reklama

Grudzień 2009

A ja dopiero zauwazylam ,ze mamy dwie kolejne mamy. Jakos wczesniej ominelam.
Kasia Limeric - powiem szczerze ,ze nie mialam przyjemnosci poznac tejze mamy :) , mimo wszystko fajnie ,ze jest kolejny caly i zdrowy dzidzius.
Karolak - nikt nic nie wspominal! A moze ja nie doczytalam :). Czyli chyba wszystkie nasze blizniaki juz sa na swiecie , nie? :)

Dziewczynki - czy wy tez macie tak fantastycznie ,ze jak kichacie ( o ile kichacie to robicie w majty ) :) hi hi. Jestem przeziebiona. Kicham jak najeta. I juz 3 razy od wczoraj podczas kichniecia moja cewka moczowa zadzialala jak strzykawka :).
AAAA psik, i AAAA Sik w tym samym momencie :crazy:. Niewiele tego bo to jeden strzal :) ale ile razy dziennie mozna zmieniac gacie . :)

a już myślałam że tylko ja tak mam- aż wstyd mi sie do tego przyznać ale ostatnio tak siuśnęłam że mój mąż myślał że mi wody odeszły i sięgał po kluczyki od samochodu, a jak mu powiedziałam że to tylko siusiu to az płakał ze śmiechu :zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny, jeśli macie w TV kanał Discovery Travel&Living to dziś o 21:00 jest program "Ciąża z zaskoczenia" (I didn't know I was pregnant). Podobno mają to byc reportaże o kobietach, które nie wiedziały, że są w ciąży i były bardzo zaskoczone porodem. Możliwe to w ogóle jest?!?!
Aż chyba z ciekawości to obejrzę, bo mi się wierzyć nie chce, ze tak może być!!!

ja raz byłam przy takim porodzie tzn. jak juz dojechalismy to dzidzia lezała przy mamie połączona pępowina :shocked2:
mama w strasznym szoku my równiez chłopiec donoszony jak sie pozniej okazało na IP wazył 3800 zdrowiutki rozowiutki bobas
i to nie była jakas patologia kobieta 38 lat miała juz 17 letnia córke i jak dzwoniła po karetke to zaczeła rodzic a my dojechalismy chyba po 6 minutach bo to niedaleko naszej bazy było
uwineła sie kobitka i naprawde nie wiedziała ZE JEST W CIAZY

Mnie jednak to dziwi- przecież jak dzieciaczek jest juz duży (tak koło 30 tyg) to ruchów w brzuszku chyba nie da się z niczym innym pomylić, a juz w szczegółności kiedy dana kobitka ma juz jakies dzieci..., naprawde dla mnie to niepojęte...

a już myślałam że tylko ja tak mam- aż wstyd mi sie do tego przyznać ale ostatnio tak siuśnęłam że mój mąż myślał że mi wody odeszły i sięgał po kluczyki od samochodu, a jak mu powiedziałam że to tylko siusiu to az płakał ze śmiechu :zawstydzona/y:

No to sie ciesze bo ju zmyslalam ,ze tylko ja taka niedorajda jestem :).
Przed chwilka znow kichnelam . Nie pozostalo nic innego jak wyjac podpaske z opakowania. Jejku - ja nie uzywalam podpasek ladnych kilka lat. Jak mi dziwnie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry