Marzka283
synek Michaś
To znaczy...??....to urodzi kiedy chce
Ja jestem święcie przekonana, że w 99 % o terminie porodu decyduje psychika kobiety. 10 lat temu na szkole rodzenia się o tym uczyłam i sprawdziło mi się![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To znaczy...??....to urodzi kiedy chce
Ja jestem święcie przekonana, że w 99 % o terminie porodu decyduje psychika kobiety. 10 lat temu na szkole rodzenia się o tym uczyłam i sprawdziło mi się![]()

No mnie też masakrycznie swędziBrzucho mnie swędzi od wczoraj![]()

Odstawiłam wszystkie smarowidła, więc mi pewnie rozstępy wyjdą 

Dzień dobry wszystkim.
To znaczy, że mam sobie wmawiać, ze np. urodzę załóżmy 30 listopada ? Czy chodzi o to, że dopóki kobieta nie gotowa, to poród się nie zacznie... Wtedy to mam przekichane ;-)
To znaczy...??
Dziewczyny kupowałyście dla siebie jakąs ceratkę na materac jakby potop zastał was w wyrku? To są takie ceratki jak dla maluszków?
są mięciutkie ale tak naprawde to zaczęlam ich używac dopiero kiedy Antka uczyliśmy spać bez pieluszek
dla takiego2-3 latka są bardziej potrzebne niz maluszkowi. Dzidzię będziesz często przewijać, mało prawdopodobne ze obsiusia pościel a jak to sie zdazy to naprawde sporadycznie;-)ech wrocilam ... glodna, zmeczona ale w sumie zalatwilam co bylo do zalatwieniaGBS oddany, krew pobrana ... wyniki za tydzen ... KTG zrobione - skurczow nie ma
nawet tak sie mala wypiela kilka razy dosc mocno ale skurczow przy tym nie zapisalo wiec jest OK
![]()
a ty już tyle załatwiłaś 
maartus, ale mi chodzi o ceratkę taką dla mojego użytku... żeby nie zalać materaca jak mi wody odejdą ;-)Ja mam po Antku takie ceratki obszyte flanelkąsą mięciutkie ale tak naprawde to zaczęlam ich używac dopiero kiedy Antka uczyliśmy spać bez pieluszek
dla takiego2-3 latka są bardziej potrzebne niz maluszkowi. Dzidzię będziesz często przewijać, mało prawdopodobne ze obsiusia pościel a jak to sie zdazy to naprawde sporadycznie;-)
maartus, ale mi chodzi o ceratkę taką dla mojego użytku... żeby nie zalać materaca jak mi wody odejdą ;-)
Dla maluszka kupiłam nieprzemakalne prześcieradełka gumowane :-)