mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ja za tydzień mam pierwsze KTG, ile trwa takie badanie?
ja dzis mialam z 15 min ... tyle ile pani zajelo wypisywanie papierkow
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja tez slyszalam ze dzicko powinno sie klasc na boczku !! i zasadniczo w rozku juz go nie trzeba przykrywac /chyba ze ktos ma wybitnie zimno w nocy !/
a co do szczepionek to powiedzcie mi gdzie znajde te wszystkie informacje czym i kiedy szczepic ??
Szczepienia.pl - ja na pewno zaszczepię na rotawirusa - z miśkiem dwa razy byłam na to w szpitalu- największy mój koszmar
Asia fifi to taki okragluszek milusi maluszek tak wyglada fajowo :-)
To prawda ,najgorsze krwawienie dziewczyny przechodzi sie jeszcze w szpitalu w pierwszych dobach po porodzie ,jak juz wychodzimy do domku czyscimy sie ciagle ale juz nie az tak i wystarczaja zwykle podpaski ( nie wkladajacie tylko tamponow)Najgorsze krwawienia w połogu przejdziesz w szpitalu, później juz tak nie będzie lecieć;-)No oczywiście ceratke można kupić, ale szukałabym już takiej która i dziecku się w późniejszym czasie przyda;-)
Nowomagda ja do karmienia kupiłamstanik w takim rozmiarze jaki teraz noszę;-) Po porodzie na początku bardzo urosną piersi ale po tyg, dwóch już będą mniejsze, tzn takie jak teraz są;-) przynajmniej u mnie tak było.
:-)
Joanna, Fifi jest słodziutki![]()
.
.

).
a to sie szczepi przed ukonczeniem 6 miesiaca tak ??
Asiulek ale masz tego skarba pieknego i taki grzeczny marzenie.