luuuzna
Mama Alanka
hohoo fajne wiadomości :-) czyli następna w kolejce jesteś Ty! to kładź sie, słuchaj kolęd póki możeszbo później to Ci dzidzia będzie "śpiewać"
![]()
Ty to jesteś artystka:-)
Kolęd słucham - a co. Potem będzie mi je Aluś zagłuszał

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hohoo fajne wiadomości :-) czyli następna w kolejce jesteś Ty! to kładź sie, słuchaj kolęd póki możeszbo później to Ci dzidzia będzie "śpiewać"
![]()

gdzyz te wspaniala wiadomosc przekazal mi tesc-wiec 100%pewnosci niema;-);-);-);-) ale o 15 sie dowiem szczegółów

hahaa no tak Ty juz nie zaskoczysz nasja chce bez zaskoczen i przyczajek!!!!
Czyli juz niedlugo:-)ciekawa jestem czy cie ktos z nienacka wyprzedzi![]()
Albo nie MY RODZIMY RAZEM:-)hahaa no tak Ty juz nie zaskoczysz nas![]()
Daffuś na pewnoAlbo nie MY RODZIMY RAZEM:-)
no wlasnie... czasem mam takie wrazenie ze bedziemy razem "gasic swiatlo "![]()
![]()
Helloł Ciężarówy!!!!! Możecie mi składać gratulacje niecałą godzinę temu zostałam ciocią:-):-):-)-podobno facecik ale nie jestem pewnagdzyz te wspaniala wiadomosc przekazal mi tesc-wiec 100%pewnosci niema;-);-);-);-) ale o 15 sie dowiem szczegółów
A tak poza tym witam sie popołudniem-ponarzekałabym ale wszystkie moje bolączki od rana juz wypisałyście![]()
ja nie zaskocze za to moja corka caly czas mnie zaskakuje... robi wielkie zamieszanie i teraz siedzi cicho i znow sie czai... mozna na glowe dostac!
I teraz chyba robi wszystko, żeby zwrocić swoją uwagę...a wcale nie musi