Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oglądałam Twój brzuszek....Ojej Beata- fajnie ,ze jestes. Co u Ciebie
![]()

Kto wie, może niedługo urodzisz ...
Mój jeszcze wysoko.
A bedziesz miała synusia... 
tak jak u mnie ... 

były chyba do 18 tyg- potem przerwa i od 23 znowu....
niezle co. Od 20 tyg skurcze- leżenie, oszczędzanie, plamienia, twardy brzuch a na koniec młody odpiernicz mi takie numery że SZOK ...

Od kilku dni skurcze po kilka godzin, mega kopniaki, i zajefajna opuchlizna .... :-(

Póki co nie łamię sie a to dlatego ze jestem w stanie nawet 5kg wypchac byleby byla juz ze mna:-)

moja kuzynka urodziła 4500- tak pękła że miała 12 szwów- 18 godzin rodziła.5 kilo ...moja kuzynka urodziła 4500- tak pękła że miała 12 szwów- 18 godzin rodziła.
5 kilo to spore wyzwanie dla tak drobnej babeczki.
5 kilo ...moja kuzynka urodziła 4500- tak pękła że miała 12 szwów- 18 godzin rodziła.
5 kilo to spore wyzwanie dla tak drobnej babeczki.
ja tez jestem sssssssstrasznie opuchnieta..... i juz w zasadzie zadne buty na mnie nie wchodza.. pozyczylam sobie od siostry takie "cichobiegi" w rozmiarze 39a nosze 35(tzn przed ciaza nosilam)
nawet pani doktor wczoraj na wizycie powiedziala ze te 2 kg od ostatniej wizyty to wiekszosc opuchlizna.... nawet pytala czy cos na to dac czy juz poczekamy do rozwiazania.... wiec poczekam ,.nie bede ani siebie ani malej niczym faszerowac..........

Witam was:-)
pojechałam do elkarza na 15:30 i opłaciło się bo byłam 1 sza:-) z tym ze po wizycie musialam odwiedzic mojego kochanego chrzesniaka:-)
a więc wieści mam takie
moge zaczac rodzic w kazdej chwili a moge wytrwac do terminu porodu... troszke brzuch za czesto sie stawia i skurcze sa, dlatego mam 2 razy w tyg isc na KTG.
Krew pojawila sie poniewaz learz na 100% obstawia ze czopa juz nie ma i krwawienie jest bo szyjka popuszcza... rozwarcie na prawie 3cm:-)
a teraz najlepsze.... Moja kochana córusia waży 3700g czyli bede miala malego klopsika:-)
Jak siusiu zrobiłam, to mi tak chlasnęło śluzem na rękę
ehh byle do porodu
a to pewnie pikus
Mea - dobre to bylo ! Nie zawaham sie jej uzyc![]()