Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no moze tak być.. tzn gdzies tak słyszałam..Mięsko z sosikiem własnej robótki gotowetylko wlaczyc ziemniaczki i obiadek gotowy
![]()
TAK TRZYMAC :-):-):-)
Ja 3 tyg temu mialam 2/3 stopien hmm .... wiec teraz ?? hmm niewiem... a ponoc jak jest wlasnie 3 to trzeba kontrolowac bo moze w kazdej chwili przestac funkcjonowac hmmm czy to prawda??
bo to nie jest obowiazkowe tylko zalecane..
chociaż moim zdaniem powinno byc obowiązkowe...
bo dajmy na to może ktoś nie mieć pieniedzy a bedzie mieć paciorkowca.. to mogą być kłopoty.. a tak przy porodzie zaaplikuja antybiotyk i gitarka![]()
Tak mi ginka dosłownie powiedziała
Ale zamiast gitarki powiedziała gra
bo to nie jest obowiazkowe tylko zalecane..
chociaż moim zdaniem powinno byc obowiązkowe...
bo dajmy na to może ktoś nie mieć pieniedzy a bedzie mieć paciorkowca.. to mogą być kłopoty.. a tak przy porodzie zaaplikuja antybiotyk i gitarka![]()
noc miałam nieciekawą.. bo mała strasznie sie cisnęla z kazdej strony i mnie w pipce znowu kuło.. a po tym czopku dopochwowym to w ogole dziwnie mi było usnąć.. bo mialam wrazenie ze mi on wypadnie..Ja coś czuję że u mnie to jednak grudzień bedzie. Aczkolwiek bobo malutkie- ostatnio z usg termin wyszedł 11.01, łożysko 1 stopnia i nie wiem co to skurcze więc szanse sa baaardzo realne.
Ja gbs jeszce nie miałam ale jak nie dostanę skierowania to chyba się sama przejdę żeby nie pluć sobie w brodę potem.
Anoola a jak Ty sie dzisiaj czujesz? Coś się polepszyło od wczoraj?

wika ja też miałam na ostatnim usg 2/3 stopień. Myślę, że u mnie jeszcze te parę dni pociągnie. A tak poważnie to 2/3 stopień to znaczy, że łożysku bliżej do 3 a nie do 1.
daffi ja też nie miałam na paciorkowce.

Otóż toTak mi ginka dosłownie powiedziała
Ale zamiast gitarki powiedziała gra
![]()

na pewno bedzie!no dokladnie tak jak mowisz...
ale wierze ze wszystko u wszystkich bedzie dobrze!

a wczoraj tez byla w odwiedzianch u nas ciotka z kuzynka meza...
i mowia "juz niedlugo bedziemy do was przychodzic i stac nad lozeczkim i robic kiti kiti" i pokazuje ze bedzie smyrac dziecko...
mi nerw od razu i mowie "My nie kupujemy pieksa!!"
nie trawie jak nad dzieckiem stoi cala banda i sie slini nad nim...
musze uchronic swoje dziecko od tego...
Rodzice mojego M zaczeli nagle dziwnie pałac do mnie ''miłością '' długo coś się ta miłość rodziła ( 6 lat w wielkich bólach), i szkoda, że jest znowu fałszywie udawana, powiem dosadnie co wnioskuję po rozmowach z teściową
- Ty nie dasz rady wychować dziecka, sama jeszcze wyglądasz jak dziecko, nie to co ja ........ ja już syna odchowałam (!?! 30 lat odchowane ?)
- Ja to chyba Agniesiu w ciązy jestem bo zjadłam cały słoik korniszonów ,ot tak przy filmie (?!? - que te passa ?)
- Może mały nie będzie chciał z wami mieszkać to przyjdzie do Nas (?!?- ahahahaha, juz leci)
-(UWAGA TERAZ NAJLEPSZE) -czy dasz mi małego na kilka dni ? niech spędzi je z dziadkami trochę czasu, (?!? - szajba pie******)
Jak szuka surykatki to nie ten adres wybrała.
no wlasnie zapomnialam o tych wszystkich zgodach ... to tez wolalabym moc przeczytac zanim podpisze !! a w bolach to zapomnij !! a co do tego ze maz wie wszystko ... moj moze by odpowiedzial na wszystkie pytania, twoj tez ... ale nie kazdy wszystko wie !!! poza tym w sytuacji jak by mojego pytali o moja wade krtani to pewnie wiele by na ten temat nie powiedzial bo ja wiem znacznie wiecej ...
W Anglii,![]()