Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mea weekend przecież, trzeba poleniuchować![]()

halo!! kto powiedzial ze bede jedla groszek i mieso gotowane ?? raczej zupki lekkostrawne /zadne zabielane smietanami tylko takie delikatne/ kuraka bez skorki, pieczen duszona ... groszku nie przelkne !! gotowane mieso nie jest zlea moj maz po tej ciazy tez musi sie troszke odchudzic
![]()

ja zakupiłam dwa rozmiary. większy napewno będzie potrzebny, bo w pierwsze dni karmienia to raczej nawały, zastoje mogą być a taki biust jest mega wrażliwy więc napewno biustonosz musi być wygodny, za mały bedzie uciskał i nawet może nasilać ból. póżniej w miarę jak się laktacja ureguluje to biust się zmniejsza, obwód zreszta też, więc biustonosz mniejszy. no i jeszcze trzeba brac pod uwagę wkładkę laktacyjną.a co do stanika to jaki myslicie bedzie dobry po porodzie...moje piersi sa ogromne mam stanik 80 H i juz zaczynaja byc male,ale slyszalam ze po porodzie lepszy jest troche mniejszy bo jak duzy stanik tak piersi duze rosna do niego...
ja zakupiłam dwa rozmiary. większy napewno będzie potrzebny, bo w pierwsze dni karmienia to raczej nawały, zastoje mogą być a taki biust jest mega wrażliwy więc napewno biustonosz musi być wygodny, za mały bedzie uciskał i nawet może nasilać ból. póżniej w miarę jak się laktacja ureguluje to biust się zmniejsza, obwód zreszta też, więc biustonosz mniejszy. no i jeszcze trzeba brac pod uwagę wkładkę laktacyjną.
jednym słowem urosnie taki jaki ma zaprogramowane urosnąć a ciasnym biustonoszem to chyba go nie powstrzymasz;-)
Asia to mam nadzieję, że jutro ładnie Wam będzie świecić słoneczko na tym pierwszym spacerku
Dziewczynki co miały ktg, czy wy wszystkie leżałyście na lewym boku, bo ja mp. na prawymCo szpital to inne zasady.
Ja leżałam na plecach ;-)