Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja zakupiłam dwa rozmiary. większy napewno będzie potrzebny, bo w pierwsze dni karmienia to raczej nawały, zastoje mogą być a taki biust jest mega wrażliwy więc napewno biustonosz musi być wygodny, za mały bedzie uciskał i nawet może nasilać ból. póżniej w miarę jak się laktacja ureguluje to biust się zmniejsza, obwód zreszta też, więc biustonosz mniejszy. no i jeszcze trzeba brac pod uwagę wkładkę laktacyjną.
jednym słowem urosnie taki jaki ma zaprogramowane urosnąć a ciasnym biustonoszem to chyba go nie powstrzymasz;-)
mój kochany mąż polecił mi ostatnio, że gbyby bardzo urosły to przecież noszę fajne berety zawiazemy gumką i bedzie rewelacyjnie! czym ja się w ogóle przejmuję i po co tyle pieniędzy wydałam na biustonosze.to ja kupie czapki dla polrocznego malucha ... zwiarze na srodku i dowiaze sznurki !!! bo juz tyle wiekszych rozmiarow NIE MA !!!

pozazdrościc męża..witajcie
a ja dzis odpoczywam ,,, moj maz posprzatal caly dom.. mi zostawiajac tylko ugotowanie obiadu- zrobilam wiec kluseczki slaskie i pieczen z sosikiem,.,, ale pyszne mi wyszloa teraz siedze.... moj J stwierdzil ze ja teraz to juz musze odpoczywac przed porodem
kochanie moje:-)
fakt nic mi sie nie chce -doslownie nic,,, chyba zaraz pojde machne sobie relaksujaca kapiel........
a co do rostepow........... ja nie mam ani jednego;-)![]()
no ja mam problem znaleźć ladny 85D.. a co dopiero jakis wiekszy .. a chyba trzeba bedzie sie zaopatrzyc w wiekszy .. na 'po porodzie'MOj to jest zadowolony z obrotu sprawy mowi ze kocha te moje bimbalki haha tak je nazywa a ja to w sumie wole juz miec duze cycki bo jestem potezna niz male i taki slonik by ze mnie byl bez cycuchow tylko biustonosz znalesc to w Polsce wyzwanie ;/