A
AnOoLa88
Gość
bo to niby opieka nad żoną jest.. a nie nad dzieckiem..Ale jak to? To ojciec dziecka już się nie pisze? tylko mąż? no chamstwo!

kretynizm!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo to niby opieka nad żoną jest.. a nie nad dzieckiem..Ale jak to? To ojciec dziecka już się nie pisze? tylko mąż? no chamstwo!

bo to niby opieka nad żoną jest.. a nie nad dzieckiem..
kretynizm!
no najwidoczniej tak..A jak mieszkają razem i nie są małżeństwem, to może mieć gdzieś swoją dziewczynę? co to za różnica jak się nazywa i jak ma w papierach...
DZIEWCZYNY..
doczytałam w różnych artykułach.. że te zwolnienie / opieka ktora wystawiaja w szpitalu - max 14 dni/ - nalezy sie tylko MĘŻOWI..
partnerowi już nie..
wiec my nie mężatki mamy se same poradzic..
paranoja..
bo to niby opieka nad żoną jest.. a nie nad dzieckiem..
kretynizm!
A jak mieszkają razem i nie są małżeństwem, to może mieć gdzieś swoją dziewczynę? co to za różnica jak się nazywa i jak ma w papierach...

Fatalny dzień dzisiaj, dpiero teraz zebrałam się jako tako... najpierw gęsty śluz lekko z krwią (pewnie czop), poza tym cały dzień bóle, ale za mało żeby jechać, za dużo żeby normalnie funkjonować :-( tyle, że w zwiazku z samopoczuciem torbę spakowałam i może nie zdążę zapomnieć gdzie co mam ;-) ech marudzenie znowu mi się włącza, chyba też dojrzewam psychicznie do porodu ;-)
Mam nadzieję, ze u was lepiej... sądząc po ilości stron - wszystko w normie