reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

dziewczyny, a macie już prezenty na święta?

ja sobie zdałam sprawę, że mam małe szanse cokolwiek już kupić w sklepach na święta, jak na razie święta to dla mnie strasznie odległa sprawa, bo o nich nie myślałam, ale tak naprawdę, jeśli urodzę na dniach to nie mam szans wybrać się na jakiekolwiek zakupy:-:)-:)-(
W ten weekend odpuściłam sobie sklepy, ze względu na mikołajki i zapewne gigantyczne tłumy ludzi, a po porodzie :no::no::no:, nie wyobrażam sobie wyjście do sklepu i zostawienie małej na dłużej niż 2 h przy karmieniu piersią a żeby dojechać do jakiegokolwiek centrum handl. potrzebuję z 0,5 h:confused2:

reklama
Cześć Dziewczyny,
1.12 urodziła się nasza mała Ala. Po 12 godz. od odejścia wód lekarze zadecydowali o cc.
Waga 2770, dł. 53, 10 punktów :-)
Piszę dopiero dzisiaj, bo dopiero dziś nas wypuścili.
GRATULACJE DLA MAMUŚ, O KTÓRYCH JESZCZE NIE WIEM, postaram sie jak najszybciej nadrobić strony, które wyprodukowałyście.
Pozdrowienia.

Przyjmij moje gratulacje :-):-) i czekam na relacje i wrażenia z porodu:-)

Cześć Dziewczyny,
1.12 urodziła się nasza mała Ala. Po 12 godz. od odejścia wód lekarze zadecydowali o cc.
Waga 2770, dł. 53, 10 punktów :-)
Piszę dopiero dzisiaj, bo dopiero dziś nas wypuścili.
GRATULACJE DLA MAMUŚ, O KTÓRYCH JESZCZE NIE WIEM, postaram sie jak najszybciej nadrobić strony, które wyprodukowałyście.
Pozdrowienia.

juz dopisuje do listy !! a dostaniemy jakies zdjecie ??

i jeszcze godzina !! o ktorej sie ala urodzila ??

ja sobie zdałam sprawę, że mam małe szanse cokolwiek już kupić w sklepach na święta, jak na razie święta to dla mnie strasznie odległa sprawa, bo o nich nie myślałam, ale tak naprawdę, jeśli urodzę na dniach to nie mam szans wybrać się na jakiekolwiek zakupy:-:)-:)-(
W ten weekend odpuściłam sobie sklepy, ze względu na mikołajki i zapewne gigantyczne tłumy ludzi, a po porodzie :no::no::no:, nie wyobrażam sobie wyjście do sklepu i zostawienie małej na dłużej niż 2 h przy karmieniu piersią a żeby dojechać do jakiegokolwiek centrum handl. potrzebuję z 0,5 h:confused2:

"za co kochamy allegro ..."

Witajcie ja tylko na chwilkę bo padam z nóg wróciłam dziś ze szpitala, oboje czujemy się w miarę dobrze, w wolnej chwili wstawię foteczki jak już będę mogła normalnie siedzieć bo szwy ciągną niesamowicie. Wtedy zmienię też suwaczek. Mały 3950g, 59cm. Pozdrawiam wszystkie laseczki ;-)

"za co kochamy allegro ..."

moja koleżanka w poniedziałek wysłała mi kołderkę i kocyk z ikei dla hani priorytetem i jeszcze nie doszły:szok::szok::szok:

trochę się tego obawiam, ale jak znam życie to na zakupach w necie się skończy:tak::tak:, jak co roku zresztą, ale co zrobić jak ja uwielbiam chodzić, oglądać, wybierać i szukać pomysłów.

Teraz powiem szczerze gdzieś mi te święta umknęły, hania coraz dłużej siedzi w brzuchu a święta coraz bliżej, dopiero dziś zdałam sobie sprawę, uwielbiam nastrój świąt, to, że często przygotowując święta padam na pysk, ale jestem szczęśliwa, i zapewne w tym roku też tak będzie:-D:-D

Boze jak moj spiacy krolewicz zaraz nie wstanie i nie sciagnie mi z cyckow to chyba eksploduja !:-D A tak na powaznie to cycki mam juz mieknie ,nawal w pierwszych dniach sie zakonczyl - poradzilismy sobie ,teraz mam tyle pokarmu ile malemu starcza na karmienie ,no ale juz nie sciaga ponad 3 godziny wiec cycki moje sie domagaja jego usteczek !bo bola !:zawstydzona/y:

a ten zasnol 16:30 i tak se spi do tej pory :cool2: Ma gdzies moje cycki !

reklama

u meza zrobilismy losowanie kto komu kupuje i ja mam tescia i juz mam dla niego prezent...

dla meza nie mam ale zamowie mu elektryczna golarke...
dla synka jeszcze nie wybralam..
i dla rodzicow musze kupic..tylko nie wiem co...
ale chyba w tym roku postawie na tworczosc i dam im album zrobiony przeze mnie...
ze zdjeciami jak bylysmy male z siostrami, ze slubu i z dzidziusiem naszym dla dziadkow taki specjalny...zeby sie chwalili znajomym swym wnukiem;-)
i jakies pierdoly dorzuce..dla mamy kremik ktory uwielnia z avene a tatkowi ajkies dobre winko...:-)

Marzka super wymiarky am Twoj przystojniak;-)

Do góry