• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

Witajcie Kobietki niestety mój maluch jest tak absorbujacy że nawet nie mam czasu posiedzieć na forum, więc od czasu do czasu chociaż staram się zajrzeć... U nas jakoś leci mały ma problemy z brodawkami i nie chce ciągnać jak u Desmont, więc odciągam laktatorem i mu daję. A tak to jakoś sobie radzimy z całą resztą, mam nadzieję że niebawem szwy na dole przestaną tak ciągnąć i łatwiej mi będzie wstawać z łóżka czy krzesła i na nim siadać;-)

reklama
ale ja nie sciałam ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Bartek stwierdzil ze to moja wina bo go pościłam i nastrzelal jak z armaty jakiejś..

od razu sie mi przypomnial tekst z Galerianek.. i mu powiedzialam.. 'spoko wszystko pojde wypłukac i nic na Nikole nie podziała' :cool2::cool2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Oszołomy.... :-):-)My się przytulamy kilka razy w tygodniu ale na szczęście mój bobas się tak nie boi;-)Lekarz nie zabronił to korzystamy bo potem lipa moze być.

Ale mi naprawde pomaga! :-) a z ta nocna to jest tak ze niezaleznie od tego co zjem a jesli zjem to za pozno to zgaga i tak sie pojawi. Budyn i frytki lecza zgage dzienna :tak:

Czyzby Emwu pojechala rodzic?? Takie mam przeczucie :happy:

Paulus synek faktycznie moze byc klocek :-D ale to dobrze

Nie, emwu nie pojechala rodzic. Zajela sie obiadem, praniem, pakowaniem prezentow, - j ednym slowem - dostala speeda :)

ja powaznie czuje ,ze ja nigdy nie urodze.
Nawet dzisiaj czytalam o tym oleju rycynowym za ktory was tak besztalam jakis tydzien temu.
No ale mi w piatek mija 40 tyg :-) wiec poczytac se moge, nie?;-)

Nie, emwu nie pojechala rodzic. Zajela sie obiadem, praniem, pakowaniem prezentow, - j ednym slowem - dostala speeda :)
ja przy tych bólach też zajęłam sie czymś pozytecznym...
zrobiłam se dwa prania.. ;)
dopakowałam torbe swoją.. przygotowałam ciuszki dla bobasa.. na wyjście.. posprawdzalam czy wszystko mam.. i teraz siorbie sobie siorbate .. ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry