Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja jakos kotow nie trawie ... wydaja mi sie falszywe ...
narazie zobaczysz jak sie bedzie skora zachowywala po porodzie - moze nie bedzie potrzeby kupowania pasa !!!
ale to jest bez sensu ze nie moglas na chwile dziecka dac pod opieke zeby isc sie wykapac !! przeciez w pologu higiena jest taka wazna !!! w domu to zawsze mozesz kogos drugiego poprosic zeby sie na chwile zajac dzieckiem bo chcesz sie wykapac a w szpitalu powinny to robic polozne !!!
ale mialas 100 swiatow !! i kurcze ze tez sie zielone wody zrobily !!! a to przeciez nie bylo jeszcze w terminie tylko chyba przed !! szok ... no i ja bym chyba odpuscila to odciaganie pokarmu skoro to i tak nie daje efektu ... po co sie meczyc !! i tak dokarmiasz mala i tak ...
Mea-gdyby jeszcze były odwiedziny to byłoby ok bo zawsze można kogoś zmolestować,żeby z dzieckiem został a tak nie było szansOszołomy.... :-):-)My się przytulamy kilka razy w tygodniu ale na szczęście mój bobas się tak nie boi;-)Lekarz nie zabronił to korzystamy bo potem lipa moze być.

Mialam tez smutny dzien
Mialam dzien gdzie wszystko mnie wq...lo
mialam dzien ze mi sie spac chcialo
i dupa - tylko skurczy jak nie mialam tak nie mam![]()
a ja wrocilam i oczywiscie nic nie kupilam...
zjem kolacje i sie klade cos to moje dziecie stasznmie ciche od kilku dni zaczyna mnie to martwic..
poloze sie i policze ruchy...jak znow bedzie mniej niz 10 to chyba podjade na IP...
dobrej nocki zycze;-)
A tak to jakoś sobie radzimy z całą resztą, mam nadzieję że niebawem szwy na dole przestaną tak ciągnąć i łatwiej mi będzie wstawać z łóżka czy krzesła i na nim siadać;-)
Ja tez zabieram tamtum rose ale niewiem jak go przyzadze jakos cos sie w szpitalu wymysli ;-)
Nie, emwu nie pojechala rodzic. Zajela sie obiadem, praniem, pakowaniem prezentow, - j ednym slowem - dostala speeda![]()
ja przy tych bólach też zajęłam sie czymś pozytecznym...
zrobiłam se dwa prania..
dopakowałam torbe swoją.. przygotowałam ciuszki dla bobasa.. na wyjście.. posprawdzalam czy wszystko mam.. i teraz siorbie sobie siorbate ..![]()
A ja nadal w dwupaku, wróciłam z miasta i nic, może jak położę miśka to pochodzę trochę po schodach:-)
A dzisiaj to nikt nie urodzil?
a ja wrocilam i oczywiscie nic nie kupilam...
zjem kolacje i sie klade cos to moje dziecie stasznmie ciche od kilku dni zaczyna mnie to martwic..
poloze sie i policze ruchy...jak znow bedzie mniej niz 10 to chyba podjade na IP...
dobrej nocki zycze;-)
ha ha haAle wiersz piekny! :-)
.Troszke jest do nadrobienia ;-).
.Pozdrawiamech a kiedy ty sie do jakiegos lekarza wybierasz ?? moze by cos poruszal i by odblokowalo ??? jak poprzednio
!