ale ja nie wiem czy to to????powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
trzymam kciuki
reklama
MADZIARA23
Fanka BB :)
jesli saczy ci sie cos z krwia to lepiej niech lekarz to sprawdzi, tylko nie wpadaj w panike bo moze to ten czop śluzowy -kurde nie potrafie ci pomoc ale jesli sa skurcze to pewnie powoli sie rozkreca
tak pracuje...kiedyś pracowałam u kogoś a od jakiegoś czasu zbuntowałam sie i sama u siebiee Eliza, świetny masz zawód. Pracujesz w nim? Zawsze mnie pociągała architktura- tyle ze ja nie mam za grosz orientacji przestrzennej, z kolorkami tez problemy, a i dokładnością nie grzeszę więc nie miałabym czego szukać w tym zawodzie
Prowadze też mała galeryjke internetową ,ale jest teraz w przebudowie,więc pochwale się jak będzie skończona 
to na pewno czop..gesty sluz z pasmami krwi..jesli saczy ci sie cos z krwia to lepiej niech lekarz to sprawdzi, tylko nie wpadaj w panike bo moze to ten czop śluzowy -kurde nie potrafie ci pomoc ale jesli sa skurcze to pewnie powoli sie rozkreca
i juz leci od rana...
no nic czekam na meza spokojnie i zadzwonie do szpitala zapytam czy jechac czy jeszcze poczekac...
lajtway
Ops... Brzmi jakby się zaczynała akcja porodowa. Spokojnie sprawdx czy masz wszystko co ci potrzebne i jak ciągle będzie to samo, zadzwoń do szpitala i porozmawiaj z położną- ona Ci na pewno profesjonalnie doradzia z drugiej strony mam 2 godz do szpitala...
teraz w korkach w krk zanim dojade na hute..
co tu robic????
hmmm 2 godza z drugiej strony mam 2 godz do szpitala...
teraz w korkach w krk zanim dojade na hute..
co tu robic????
to ja bym tym bardziej sie zebierała...nawet jak to nie akcja porodowa się zaczyna to lepiej to sprawdzić 
lajtway
No koniecznie:-) Super, aż Ci zazdroszcze takiej pracy. I talentu- bo bez tego raczej bys sie na rynku nie utrzymała;-)tak pracuje...kiedyś pracowałam u kogoś a od jakiegoś czasu zbuntowałam sie i sama u siebieProwadze też mała galeryjke internetową ,ale jest teraz w przebudowie,więc pochwale się jak będzie skończona
![]()
reklama
bez talentu to by nikt na takie studia nie przyjał a nawet jak już to nie byłoby sie w stanie takich studiow skończyć to samo z liceum plastycznym...miałam w pierwszej kalsie takie osoby,ktore nie wiem jakim cudem sie dostały i po pierwszej klasie wyleciały ,albo same sie przeniosły ,bo nie ma szansy na przebrnięcie przez tego typu szkoły bez zdolności...tego nie da się nauczyćNo koniecznie:-) Super, aż Ci zazdroszcze takiej pracy. I talentu- bo bez tego raczej bys sie na rynku nie utrzymała;-)