Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witam w klubie ja od jutra przeterminowana wczoraj bylam u poloznej i wiem tyle ze jak nie urodze sama to 22 gr na wywolywanie:-(Kochana! Myslisz ,ze sie dowiesz??
Ja bylam wczoraj w szpitalu i sie G dowiedzialam ;-)
a od jutra jestem przeterminowana.

fizycznie i psychicznie ostatnia doba mnie zmiazdzyla... dziewczyny - jedzcie rodzic jak czujecie ze rodzicie.... taki stres naprawde jest niepotrzebny...
pozdrawiam

Hm... Ale mam lenia- znów nic dzisiaj nie zobiłam, wrrr, ale zła na siebie jestem.
Kopciuszku- to czekamy na Twojego księcia? Fajnie ze juz duzy z niego chłopaczek

Cherie a mi nie przewidziałaś daty porodu....:-(

ale tu cicho ostatnimi czasy
mogłam se iść dzisiaj rodzić..
plan zreazlizowałam.. wysprzatałam cała lazienke.. wyczyscilam wszystkie podłogi.. poodkurzałam.. wyprałam sobie dywaniki z łazienki.. wyczyscilam reszte szefek w kuchni.. i chcialam przynajmniej małe okienko z lazienki umyc ale mi strzykło w krzyzu i jak stara baba chodze.. ale poza tym Nikola sobie spi w najlepsze od czasu do czasu przeciagając te swoje tłuściutkie nózki. .![]()
. A tak w ogóle może Cię zaproszę co byś i u mnie ogarnęła, bo mam straszliwego lenie ;-):-)
Daffi ja się cieszę i Ci zazdroszczę kochana)))