reklama

Grudzień 2009

reklama
Hm... Ale mam lenia- znów nic dzisiaj nie zobiłam, wrrr, ale zła na siebie jestem.

Kopciuszku- to czekamy na Twojego księcia? Fajnie ze juz duzy z niego chłopaczek

Nic się nie martw sama nie jesteś :) . Ale pobyczyć się trzeba, bo niby kiedy się pobyczymy:tak:

Cherie a mi nie przewidziałaś daty porodu....:-(

Może mi też powróżysz Cherie :) Już nie mogę się doczekać :tak:

ale tu cicho ostatnimi czasy :-D
mogłam se iść dzisiaj rodzić.. :-D
plan zreazlizowałam.. wysprzatałam cała lazienke.. wyczyscilam wszystkie podłogi.. poodkurzałam.. wyprałam sobie dywaniki z łazienki.. wyczyscilam reszte szefek w kuchni.. i chcialam przynajmniej małe okienko z lazienki umyc ale mi strzykło w krzyzu i jak stara baba chodze.. ale poza tym Nikola sobie spi w najlepsze od czasu do czasu przeciagając te swoje tłuściutkie nózki. .:-D

Jeszcze nic straconego ;-). Przecież w każdej chwili możesz zacząć :tak:. A tak w ogóle może Cię zaproszę co byś i u mnie ogarnęła, bo mam straszliwego lenie ;-):-)

Bartosz pojechał wczoraj do babci, więc już w ogóle niewiem co ze sobą zrobić :-(.
W dalszym ciągu coś mnie się dzieje, wskoczę zaraz pod prysznic, bo jak na razie od 3 godzin dzwonię i próbuję sprzedać samochód ( padła mi automatyczna skrzynia), ale nikto go nie chce. A ja kurna tyle kasy zapłaciłam za niego :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry