Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no ale coz,niech synus ma na swieta prezencik;-)
musze jeszcze sobie kupic szlafrok i biustonosz do karmienia,wczoraj jeden kupilam uzywany Alles za 15 zl wiec 2 juz mam;-)Witajcie kobitki kochane:-)
zawsze ten sam skład z rana tylko dzis bez Kasiekkrk ale mam nadzieje ze przestanie sie bidula meczyc i niebawem utuli sojego synka.
!

zazdroszcze jej 
;-) zjadło by się ale robić sie niechce hehe 
a musisz brac rzeczy do szpitala ?? bo u mnie tylko na wyjscie to biore body, pajaca albo spiochy z kaftanikiem skarpetki, rekawiczki niedrapki i kombinezon, dwie czapeczki /cienka i grubsza/ i spiworek do fotelika ...
a wiadomo ze do szpitala to trzeba ladne i praktyczne rzeczy zabrac !!! a nie byle co ...
do fotelika i przykryje rowniez kocykiem ale nie jakims grubym normalnym na samo przejscie do samochody potem koc zdejme maluszka rowniez rozepne pod szyja ... a do domu mma 20 min ze szpitala ...
to prawda ! w takim przypadku trzeba rzeczy pilnowaćno ,ale przecież dziecko i tak jest cały czas z Tobą ,więc....Ja będe miała trochę gorzej ,bo po cesarce to połozne będą sie w pierwszej dobie zajmować
Uchhhh o tym nie pomyślałam, że mogą podmieniać ubranka. No to tym bardziej nie wezmę tych najlepszych.
Mi z kolei kuzynka mówiła żeby do kąpieli dawać tylko po 1 pampersie, bo jak się da całą paczkę, to ją zabiorą i też się więcej nie zobaczy. Echhhhh te polskie szpitale.
jak to ? ja nie widziałam zeby zarowno w jednym jak i drugim szpitalu ktos oddawal dziecko do kapielijak już to położna przychodziła do pokoju i pomagała/ pokazywała ...chyba,że kobitka chciała to wtedy owszem połozna sama kapała,ale wszytso odbywalo sie w pokoju przy mamusi
![]()
U nas podobnie jak u Mei połoźne same kąpią i biorą dzieciaczki do innego pomieszczenia. Niby można przy tym być.

). Potem mała jeszcze się wypychała dupą. Normalnie cud miód i orzeszki
.Mea mam prośbę: Mama mi dzisiaj pisze, ze Rydy nie przyjmuja w zwaizku ze zgonem tej laski co to niby miala swinska grypeale ja podchodze do tematu racjonalnie:-):-) i nie panikuje tylko pisze do ciebie bo wiem, ze masz dzisiaj wizyte
![]()
Mały ostatnio je jakby sobie zapasy robił
, ale ciągle się uczę co i jak:-)