A
AnOoLa88
Gość
to witam w klubie..Mnie brzuch pobolewa cały czas a synuś nie chce wychodzić![]()
od rana nic nie zrobilam na dodatek bo mam takie rece spuchniete ze juz mi szklanka nawet wypadla..
nic złapać nie mogę..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to witam w klubie..Mnie brzuch pobolewa cały czas a synuś nie chce wychodzić![]()

No i ogólnie samopoczucie okropneto witam w klubie..
od rana nic nie zrobilam na dodatek bo mam takie rece spuchniete ze juz mi szklanka nawet wypadla..
nic złapać nie mogę..![]()
:-chcieć to my sobie możemyNo i ogólnie samopoczucie okropne:-
-
-( a tak bym chciała już urodzić.....

to witam w klubie..
nic złapać nie mogę..![]()
eeeee...nie pociesze Cię- mnie tak boli już miesiąc prawie...gin powiedział,że takie pobolowenia na tym etapie to norma...dziś pół nocy nie spałam przez ból w dole brzuchaMnie brzuch pobolewa cały czas a synuś nie chce wychodzić![]()

To ja taka szczęściara jestem, że mi nic nie puchnie?????nie mow mi o spuchnietych rekach bo ja juz nie pamietam jak to jest jak rece nie sa spuchniete ... i zaczelam wiekszosc rzeczy lapac lewa reka bo w prawej czucia nie mam !!

ja w lewej mam tylko tyci tyci czucie..nie mow mi o spuchnietych rekach bo ja juz nie pamietam jak to jest jak rece nie sa spuchniete ... i zaczelam wiekszosc rzeczy lapac lewa reka bo w prawej czucia nie mam !!
No mi też mówił, po prostu macica się rozciąga i przygotowuje do porodu....eeeee...nie pociesze Cię- mnie tak boli już miesiąc prawie...gin powiedział,że takie pobolowenia na tym etapie to norma...dziś pół nocy nie spałam przez ból w dole brzucha![]()

ja w lewej mam tylko tyci tyci czucie..
ze o nogach juz nie wspomne..
![]()