Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja swojego wyśle na zakupy jak wrócidobra ciuchy mam poprasowane ... teraz firanki ...
lista zakupow juz tez gotowa ...

Teraz nie ma roznicy ktore to z koleiO ile mi wiadomo, na pierwsze dziecko jest 20 tygodni.
wszystkim sie nalezy 20 tygodni.a u nas sypie snieg!!!!!!!!!!!
Tak jest 20 tygodni ale od 2010 sa jeszcze dodatkowe dwa, ktore przysługują także kobietom, ktore są wtedy(w 2010) w trakcie trwania urlopu macierzynskiego- czyli także nam grudniówkom. O te dwa dodatkowe tygodnie trzeba złozyc podabnie do pracodawcy, ale on nie ma prawa odmowic.
mi Krus wyplaca pieniadze zaraz po urodzeniu za wszytskie tygodnie macierzynskiego
bynajmniej tak bylo z corka,dostalam wtedy chyba 2 tysiaki od razu.Witam Was MamuśkiA u mnie trochę płatków śniegu spadło rano a na tym poprzestało
ale i tak zdążył mnie ten śnieg nastroić pozytywnie
) Oj już dawno nie miałam tak dobrego samopoczucia
jak tylko wyjrzałam przez okno natchnęło mnie i postanowiłam porządnie włosy ułożyć,zrobić piękny makijaż i ubrać się nie po domowemu hihih I teraz siedzę taka piękna przed Wami hihihi. Zaraz zrobię sobie kawkę i zjem pysznego pączusia
)) och jaka ja dziś jestem nie swoja,aż śpiewać mi się chcę jak skowronek na wiosnę
))

wkleiłam do albumu swój fajny pępek![]()
wiemBoooski![]()

a nawet nie zauwazylam..a to date w aparacie masz chyba nieustawiona![]()
hehewyslij mi troszkę w pudełku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boooski![]()

boooski........ heheJa tez Ci moge wysłac luuzna u nas tak samo prószy :-):-):-)