reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
uwierz kochana... ja sie nie boje o dlugosc trwania porodu.tylko perspektywa bolu mnie przeraza,,, chyba to jest dla mnie najstraszniejsze,,,, reszta to pikus...........

A ja wolalabym bolesny ale szybki.
Z dlugim porodem to pewnie jak z torturami.

A mnie wlasnie przeczyscilo . I to porzadnie.
Sorki ,ze wdaje sie w szczegoly moich wydzielin:-) ale musze z kims dzielic doswiadczenia. A z kim jak nie z ciezarowkami ;-)

Nie - no nie myle sie . Minelo kolejne 11 minut i ciach - lapie mnie. Jak taka fala . Przychodzi i odchodzi. Tak samo bol. Jest ze skurczem a potem po jakis 40sek znika. Moj M mnie obserwuje i tez to widzi bo brzuch tak mi sie wtedy spina ,ze nabiera dziwnych ksztaltow.
Ale jestem podjarana.:-)

no no to ja czekam na smsy z dobrymi wiesciami !!! obstawiamy na jutro rano ?? bo jak narazie jest co 10 min to troche to jeszcze potrwa :D

Mea - a u Ciebie to sie syndrom wicia gniazda zaczal
Milas zaprogramowane ,ze Ty to po wszystkich na samyj koncu urodzisz wiec dopuki lista byla nie wyczerpana nie gonilo Cie.
Jednak jak gin powiedzial ,ze niekoniecznie to widze wlaczylo sie :-)
Pakuj torbe bo nic nie wiadomo :)

a to fakt ze zaprogramowalam sobie ze to nie moj termin i na wszystko jeszcze mam czas ... a teraz mi sie kumuluje przygotowanie do swiat i do przyjecia Agatki ... kurde ja juz nie wiem czy mi zrobia ta cesarke czy nie ... cisnienie mam w sumie ok /z wyj rana/ teraz po lekach sie mocno obnizylo ...

uwierz kochana... ja sie nie boje o dlugosc trwania porodu.tylko perspektywa bolu mnie przeraza,,, chyba to jest dla mnie najstraszniejsze,,,, reszta to pikus...........

Ja wolalabym jednak bolesnie a szybko:tak:zreszta nie tylko ja;-)teraz to ty chyba nie wiesz co mowisz:no:sluchaj doswiadczonych pod tym wzgledem kolezanek:tak:;-)

EMWU w takim razie czekamy na wiesci o ktorej pojawi sie Maksiu;-)

Witam wieczorowa pora:-)
Mam pytanie bo moze Wy sie lepiej orientujecie...
Wczoraj bylam u gin,mala ma 3400 a ja mam rozwarcie na jeden palec cokolwiek to oznacza...
No wlasnie malo sie na tym znam...Czy to znaczy,ze juz cos sie dzieje i lada dzien urodze?

Witam wieczorowa pora:-)
Mam pytanie bo moze Wy sie lepiej orientujecie...
Wczoraj bylam u gin,mala ma 3400 a ja mam rozwarcie na jeden palec cokolwiek to oznacza...
No wlasnie malo sie na tym znam...Czy to znaczy,ze juz cos sie dzieje i lada dzien urodze?

z takim rozwarciem mozna sporo pochodzic a mozna tez zaraz zaczac rodzic ... nie jest to raczej wyroznik ...

reklama
Do góry