reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witam mamuśki:)))
No to Emwu już tuli swojego Maxa do siebie:))) Ale jej to szybko poszło:) Ciekawe to z tym masażem i kurcze dało radę.
Ja wczoraj wieczorem miałam dziwne boleści które promieniowały od prawego boku po podbrzusze. Wydawało mi się,że muszę kupkę ale co weszłam do WC to tylko stekanie a kupki nie było.Z takim pobolewaniem zasnęłam. A dziś rano ok ale poszłam się wykąpać i znów uczucie kupki i na tym sie kończy... i jeszcze czuję jak bym miała mega duży jajnik bo w tym miejscu czuję ucisk. Dziś wieczorem biorę ostatni raz luteinę,ciekawe co dalej....

reklama
No i kolejna mama:-) Gratulacje Emwu;-)
I ja wstałam (tz wstałam już definitywnie, a polozyłam się o 5.30:confused2: z 2 przerwami na przebranie i nakarmienie; wiedzialam, że tak będzie, bo mały za długo i słodko spał wczoraj w ciągu dnia...

To która kolejna do porodu?:-) Dziś 13 drogie Panie:-D

Witam się :-) nadrabiam nadrabiam czytam ze emwu zaczely sie skurcze a tu 3 stronki dalej i juz urodziła hehehe ale fajnie jej super ;-) fajnie ze ten masaż szyjki pomogł hmm mogli by męzowie go wykonywac tylko trzeba wiedziec jak hehe :cool2::-):-)

pozatym u mnie w miare ok dzis glowa boli i i jakos tak czlowiek oslabiony sie czuje pozatym wszystko ok .............. ;-)

No i kolejna mama:-) Gratulacje Emwu;-)
I ja wstałam (tz wstałam już definitywnie, a polozyłam się o 5.30:confused2: z 2 przerwami na przebranie i nakarmienie; wiedzialam, że tak będzie, bo mały za długo i słodko spał wczoraj w ciągu dnia...

Luuuuuzna ja juz sie pisze pisze do porodu ale jakos spisac sie nie moge :-D:-D:-D

witam wszystkie mamusie
czytam nadrabiam i prosze:szok: nie było mnie pól dnia i jest kolejny dzidzius
em wu gratulacje
ciekawe która bedzie nastepna
ja tłumacze mojemu synkowi ze to juz czas i ze powinien juz byc z nami
zobaczymy czy posłucha

Zapowiedziałam mojemu Małemu, żeby jeszcze dziś nie wychodził, ale od jutra to już może szaleć ;-)
na razie zresztą nic się nie dzieje, oprócz kilku bezbolesnych skurczów od rana... ale liczę na to, że w ciągu kilku dni Mały będzie już po tej stronie brzucha :-D

Zapowiedziałam mojemu Małemu, żeby jeszcze dziś nie wychodził, ale od jutra to już może szaleć ;-)
na razie zresztą nic się nie dzieje, oprócz kilku bezbolesnych skurczów od rana... ale liczę na to, że w ciągu kilku dni Mały będzie już po tej stronie brzucha :-D

Słońce słyszałaś, że mnie wypuścili 3 dzień po cesarce? Przygotuj się na to, że będą kombinować gdzie Cię położyć z Małym...chyba, że już lawina minęła:sorry:

reklama
Marta tak sobie patrze na nasze suwaczki i Aluś z Piotrusiem idą łeb w łeb:-D Tylko, że mój powinien byc Basią a Twój Mikołajem:-D:-D
Heh przypominalo mi się, że na patologii oddelegowała mnie Pani Basia na cesarkę, a po porodzie przyjęła mnie też Pani Basia:laugh2: Ale inna Basia...jakie oczy zrobiła, że jej życzenia składam chwilę po porodzie:-D

Do góry