reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

o nieee... nastepna... ja sie nie zgadzam... blagam nie piszcie tego bo ja czytam i pozniej tak to sobie wkrecam ze mnie moja podswiadomosc bedzie oszukiwac bo jk tylko mnie podlacza to bede myslec czy zadziala czy nie i czy bedzie tak jak w niektorych innych przypadkach.
zadziala, co ma nie zadzialac,
ja znam same dobre przyklady, kolezankom tydzien po terminie dali oksy i dzidziusie pieknie powyskakiwaly :tak:

reklama
Moja Myszka taka kochana, spokojna. Ciągle śpi, z przerwą na jedzonko. Czasem poczuwa, ale nie za długo. No rozkosz. Hałas żaden jej nie przeszkadza, można mieć włączony tv przy niej, głośno - normalnie mówić, psy szczekają, nic nie jest w stanie jej obudzić:)
Za to nocki są ''fajne'':)) Budzi się nieregularnie i dosyć często. Nocny Marek:) Ale i tak cieszę się, że tak jest bo za dnia przy niej jestem w stanie prawie wszystko porobić.

Myszka miała wczoraj pierwszą kąpiel w domciu. Ojj podobało jej się:) Potem masażyk jej zrobiłam:) Też była zadowolona:)
QUOTE]
wyglada, ze sie pieknie dogadujecie z Martynka :tak:
moja uparciuszka dalej w swoim lokalu ;-)

ja zastanawialam sie czy swoje sprzedac-37m2 i jak sie rozeznalam w cenach to za ponad 370 spokojnie....no ale tak jak piszesz cena zalezy od miejsca i osiedla...moje nówka sztuka i 15min do centrum a w centrum to i 20tyś za m2 chca...szczególnie za małe mieszkania:szok:

Zazdroszcze zreszta jak kazdemu co ma wlasny kat ... ale takie zycie zazdroscic pozostaje :-p

Georgina fajnie ze sie pojawiłas ;-)

reklama
Do góry