eliza80
Mamusia Gabi i Olka :)
ja też chodze często i dają mi zapisisDaffi jak często chodzisz na te ktg, bo też mnie to czeka- codziennie? No i czy oni Tobie dają jakieś zapisy, czy tylko sprawdzają dla swojej wiadomości, czy wszystko ok??

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też chodze często i dają mi zapisisDaffi jak często chodzisz na te ktg, bo też mnie to czeka- codziennie? No i czy oni Tobie dają jakieś zapisy, czy tylko sprawdzają dla swojej wiadomości, czy wszystko ok??

.Ja bym właśnie za wszelką cenę chciała uniknąć tych skurczy, no bo skoro i tak ma być cesarka, to po co się jeszcze męczyć ze skurczami.

a ja szczerze mówiąc mam już tak dosyć ,że chciałabym przed świętamiJa też się obawiam, że po odstawieniu Fenka mnie weźmie i też nie dotrwam do tego 28. Choć z drugiej strony szyjka na to nie wskazuje, ale kto to wie, jak odstawię te leki. A ja tak nie chcę być przez święta w szpitalu.

A tak w ogóle to wyczytałam gdzieś, że dziecię już od 38 tygodnia nie rośnie, tylko bodajże jeszcze mózg się rozwija, ale na długość już nie rośnie. A mi się nawet jeszcze brzuch nie obniżył i mam wrażenie, jakby ta ciąża miała jeszcze trwać i trwać, a suwak pokazuje 13 dni.
a ja szczerze mówiąc mam już tak dosyć ,że chciałabym przed świętami![]()

.a ja wlasnie slyszalam ze dziecko rosnie ... czego najlepszym dowodem jest to ze dziecko przenoszone jest duuuzo wieksze ...
przybiera na wadze a rosnąc to już nie rośnie zbytnioA tak w ogóle to wyczytałam gdzieś, że dziecię już od 38 tygodnia nie rośnie, tylko bodajże jeszcze mózg się rozwija, ale na długość już nie rośnie. A mi się nawet jeszcze brzuch nie obniżył i mam wrażenie, jakby ta ciąża miała jeszcze trwać i trwać, a suwak pokazuje 13 dni.
Brzuch mi też się nie obniżył
Wczoraj robiliśmy z moim małą sesje na pamiątkę i jestem w szoku jaki mam olbrzymi ten brzuch
nie mamy dużego lustra i zawsze jak przeglądałam sie w mniejszym to wydawało mi się ,że nie jest taki duży a na tych zdjęciach wyszło,że jest monstrualny
w sumie mam tylko 100cm. w obwodzie,ale straszny chudzielec ze mnie i dlatego chyba taki się wydaję