reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Dżoanno!!za mądra jesteś ty juz nawet z wagi zszedłas a my tu jeszcze z obiciążeniem przed soba i pingwiniw krokiem dylam po ziemi:tak::tak::tak:

CIERP CIALO CO ZES CHCIAŁO !!!!!!! hahahah kochana ja juz przeszlam to 2 razy !

czy ktos dostal info od Dafika, biedulka juz dlugo siedzi w szpitalu a nie pisze zeby Bąbelka juz byla ..... :-(
jest info julka jeszcze siedzi gleboko
ja sie tam boje rycyny
a serio bys chciala dzidulka wykurzyc? a moze on jakies sprawy sobie jeszcze zalatwia :)
no moze musi sie wymeldowac jeszcze itp ahahahh
sama nie wiem czy tak sila przed czasem chcialabym go z tamtad wykurzyc. chyba sie boje cudowac i pewnie i tak nie sprobuje tej rycyny,no ale ciekawy watek:tak:
madra decyzja !

reklama
Ja juz prawie mam plan na dzis wykonany:-)jeszcze tylko troche i bede miala luz;-)widze ze Daffi sie jeszcze meczy:-(oj nie dobrze:no:
SMS od Dafi:

"Skurczybyki atakuja ostro, gorzej z rozwarciem "

:tak:

Tak samo bylo u mnie:tak:ale poszlo potem szybko;-)

A właśnie ja po wizycie. Mały już 3800g waży i nie szykuje sie do wyjścia.
Gin tak mnie zbadał:sad:, że cały wieczór do siebie dochodziłam, no i od tego czasu mam jakieś plamienie.......
Jak nie ruszy Mały sam do poniedziałku, to we wtorek mam się zgłosić do szpitala....będe wtedy tydzień po terminie

To sie nazywa masaz szyjki:tak:mialam podczas porodu taki mazazyk co 5 minut:wściekła/y:bardziej mnie to bolalo jak skorcze:wściekła/y:cala lapka gina byla we mnie:wściekła/y::-(

Stukam się wodą niegazowaną w śnieżny dzionek:)
Domek posprzątany, całe pranie poprane łącznie z ubrankami Małej, okąpałam się, z paznokciami porobiłam, pomyłam podłogi, zaraz będę się na bóstwo robiła:) Jednym słowem weszłam w rytm i ze wszystkim pięknie sobie radzę gdy Mała śpi:) Ponadrabiam Was troszkę:)

Ty to kobieto masz powera:-)no ale jak Martynka jest grzeczniutka jak aniolek to nic dziwnego;-)

Dafi napisala, ze ma krwawienie i ostre kłucie,
chyba szyjka juz sie rozklada

daje rade, tylko Julka sie tak dlugo szykuje ;-)

Dlugo to wszytsko trwa:-(

no kochane ja juz po kapieli
skurcze tak co 8-10 min. dzwonilam do poloznej powiedziala ze jak chce to moge juz przyjechac ale ja jeszcze obiadek ugotowałam i teraz tak nadrabiam co u was i troche mnie wystraszyłyscie tymi historyjkami
dopakuje torby i chyba bede sie zbierac do szpitala bo to prawie 2 godziny jazdy samochodem
tzn najpierw jade do szpitala 30 km. od domu i tam zadecyduja czy moge jechac dalej czy jest moze za pozno
no zobaczymy pozdrawiam

Czekamy na wiadomosci;-)

znalazlam taki stroj ,co sadzicie ? NO nie widze malego w betach z atlasu bo wogole mi sie to nie podoba ! wiec chaialm cos innego co by moje dziecko slicznie wygladalo i znalazlam cos takiego !

Chrzest, ubranko Elegancik beż r. 62 (837560563) - Aukcje internetowe Allegro

a do tego chce kupic taki plaszczyk

Chrzest, płaszczyk Kawalera r. 62 Carpe Diem (842603487) - Aukcje internetowe Allegro

Wszystko cieplutkie z polaru chyba bedzie elegancko wygladal co ???

Super sa te ubranka:tak:

Do góry