madziara-kr
Fanka BB :)
no tak w klimacie napisaneheh no nie wiem,nie wiemale ciekawe stwierdzenie
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no tak w klimacie napisaneheh no nie wiem,nie wiemale ciekawe stwierdzenie
![]()
o jest info na wiadomosciach ze szpitala.... akcja ciagle sie rozkreca...czy ktos dostal info od Dafika, biedulka juz dlugo siedzi w szpitalu a nie pisze zeby Bąbelka juz byla ..... :-(

ja sie tam boje rycynyta dziewczyna co to pisala,pisze tez ze ma konto na BB i jest moderatorka ale nie napisala gdzie dokladnie
ja sie tam boje rycyny
a serio bys chciala dzidulka wykurzyc? a moze on jakies sprawy sobie jeszcze zalatwia![]()

Dżoanno!!za mądra jesteś ty juz nawet z wagi zszedłas a my tu jeszcze z obiciążeniem przed soba i pingwiniw krokiem dylam po ziemi![]()
jest info julka jeszcze siedzi glebokoczy ktos dostal info od Dafika, biedulka juz dlugo siedzi w szpitalu a nie pisze zeby Bąbelka juz byla ..... :-(
no moze musi sie wymeldowac jeszcze itp ahahahhja sie tam boje rycyny
a serio bys chciala dzidulka wykurzyc? a moze on jakies sprawy sobie jeszcze zalatwia![]()
madra decyzja !sama nie wiem czy tak sila przed czasem chcialabym go z tamtad wykurzyc. chyba sie boje cudowac i pewnie i tak nie sprobuje tej rycyny,no ale ciekawy watek![]()
CIERP CIALO CO ZES CHCIAŁO !!!!!!! hahahah kochana ja juz przeszlam to 2 razy !
QUOTE]
ja nie chce na jednym dzidziu poprzestac ale jak sobie mysle, ze jeszcze raz mialabym to wszystko przejsc... to mi sie bardzo nie chce
licze na swoja skleroze, ze zapomne i za pare lat sie na kolejne wyzbieram ;-)
SMS od Dafi:
"Skurczybyki atakuja ostro, gorzej z rozwarciem "
![]()
ale poszlo potem szybko;-)A właśnie ja po wizycie. Mały już 3800g waży i nie szykuje sie do wyjścia.
Gin tak mnie zbadał, że cały wieczór do siebie dochodziłam, no i od tego czasu mam jakieś plamienie.......
Jak nie ruszy Mały sam do poniedziałku, to we wtorek mam się zgłosić do szpitala....będe wtedy tydzień po terminie
mialam podczas porodu taki mazazyk co 5 minut
bardziej mnie to bolalo jak skorcze
cala lapka gina byla we mnie
:-(Stukam się wodą niegazowaną w śnieżny dzionek
Domek posprzątany, całe pranie poprane łącznie z ubrankami Małej, okąpałam się, z paznokciami porobiłam, pomyłam podłogi, zaraz będę się na bóstwo robiłaJednym słowem weszłam w rytm i ze wszystkim pięknie sobie radzę gdy Mała śpi
Ponadrabiam Was troszkę
![]()
Dafi napisala, ze ma krwawienie i ostre kłucie,
chyba szyjka juz sie rozklada
daje rade, tylko Julka sie tak dlugo szykuje ;-)
no kochane ja juz po kapieli
skurcze tak co 8-10 min. dzwonilam do poloznej powiedziala ze jak chce to moge juz przyjechac ale ja jeszcze obiadek ugotowałam i teraz tak nadrabiam co u was i troche mnie wystraszyłyscie tymi historyjkami
dopakuje torby i chyba bede sie zbierac do szpitala bo to prawie 2 godziny jazdy samochodem
tzn najpierw jade do szpitala 30 km. od domu i tam zadecyduja czy moge jechac dalej czy jest moze za pozno
no zobaczymy pozdrawiam
znalazlam taki stroj ,co sadzicie ? NO nie widze malego w betach z atlasu bo wogole mi sie to nie podoba ! wiec chaialm cos innego co by moje dziecko slicznie wygladalo i znalazlam cos takiego !
Chrzest, ubranko Elegancik beż r. 62 (837560563) - Aukcje internetowe Allegro
a do tego chce kupic taki plaszczyk
Chrzest, płaszczyk Kawalera r. 62 Carpe Diem (842603487) - Aukcje internetowe Allegro
Wszystko cieplutkie z polaru chyba bedzie elegancko wygladal co ???